Şahin 1

Başarılı
Elimde Samsung S24 FE var, şarjı hızlı bitiyor. Bu yüzden bunu satıp POCO almak istiyorum. Sizce değer mi?

Elimde Samsung S24 FE var, şarjı hızlı bitiyor. Bu yüzden bunu satıp POCO almak istiyorum. Sizce değer mi?

Attan inip eşeğe bile binememek demek, öyle bir hata yapma. Şarjın hızlı bitiyor ise gerekli ayarlara bak, Google birçok telementri falan gönderiyor onları kapa. Hatta bazen sıfırlamak ve temiz bir kurulum yapmak fayda sağlar.

Xiaomi alacaksan yurtdışı olarak almak en mantıklısı. Zaten garanti durumunda kullanıcı hatası diyip para alıyorlar. En azından telefonu yüksek model almış olursun. Toplam bütçen ne kadar?

Xiaomi alacaksan yurtdışı olarak almak en mantıklısı. Zaten garanti durumunda kullanıcı hatası diyip para alıyorlar. En azından telefonu yüksek model almış olursun. Toplam bütçen ne kadar?
yurtfışı derken sim kart kukllanımı problemlı olmuyor mu onlarda telefon şebekesi kapanmıyor mu

yurtfışı derken sim kart kukllanımı problemlı olmuyor mu onlarda telefon şebekesi kapanmıyor mu
Hayır, olmuyor. Server kayıt yöntemi ile IMEI'sini hallediyorlar. Eğer elinde 86 ile başlayan eski herhangi bir çift SIM kartlı Xiaomi varsa, onun IMEI'sini kullanabilirsin. Yoksa, telefonu aldığın kişi sana rastgele IMEI atabilir. O yüzden iyi satıcıdan almak önemli.