iPhone’un kısıtlayıcılığına küfür ederek bırakmak istiyorum artık. Bir video atmak, bir telefonu yedeklemek bu kadar çile dolu olmamalı. Kameraları kötü olsa da S25 düşünüyorum. 128 ve 256 arasında S24 gibi farklar var mı?

iPhone’un kısıtlayıcılığına küfür ederek bırakmak istiyorum artık. Bir video atmak, bir telefonu yedeklemek bu kadar çile dolu olmamalı. Kameraları kötü olsa da S25 düşünüyorum. 128 ve 256 arasında S24 gibi farklar var mı?
Hocam sen 13 kullaniyordun bildigim kadariyla. Bence ikisini de alma. Bunu al. Kendisi kamera olarak iPhone 16 Pro Max'den daha iyi. Fakat video performansi olarak azicik gerisinde. Yine de S25'den iyidir. S24 ben almazdim cunku Exynos islemci fotografi isleme konusunda basarisiz Snapdragona kiyasla.

Hocam sen 13 kullaniyordun bildigim kadariyla. Bence ikisini de alma. Bunu al. Kendisi kamera olarak iPhone 16 Pro Max'den daha iyi. Fakat video performansi olarak azicik gerisinde. Yine de S25'ten iyidir. S24 ben almazdim cunku Exynos islemci fotografi isleme konusunda basarisiz snapdragona kiyasla.

Kesinlikle. Honor magic 7 Pro fiyatının en iyi ürünlerinden biri. Magicos ile iOS deneyimini az çok yaşarsın. Hatta eğer uzun süredir veya hiç Android kullanmadıysan şu videoyu izle.

UFS 4.0 vazgeçilmez bir nimettir ve indirime girdiği gibi S25 256 GB'lık modeli tercih edebilirsiniz. 46 bin civarına şuan var.

@Afterbyte, AVM’de deniyorum birçok modeli ama özellikle ön kameralar fena kötü. Honor’a bakacağım. UFS günlük kullanımda ne gibi farklar oluşturur?
Honor'un Selfie kamerasi mukemmel. UFS teknolojisi daha verimlidir. İşleri daha kısa sürede bitirdiği için pil ve termal avantaj sağlar. Aynı anda müzik dinleyip, sosyal medyada gezip, kamera açmak gibi işlemlerde geçişler daha akıcı olur. Oyunlardaki yükleme ekranları kısalır. Galeriden video veya fotoğraf taşırken ya da paylaşırken hız farkı net şekilde görülür. WhatsApp, Instagram, Spotify gibi uygulamaların daha hızlı açıldığını hissedersin.