Honor ön kamera fena değil ama geniş açıda renkleri bayağı kötü grldi. Fiyatı da tuzlu kalıyor biraz.

Katlanır Magic V3 acayipmiş ama.

Arkadaşın dediği gibi iPhone 13 kullanıyorsanız eğer S24'ün de S25'in de kameraları 13'ten çok daha iyi. 256 tercih etmeniz mantıklı olacaktır.
UFS meselesini teknik olarak yazmışlar ama açıkcası en azından bugün için bir fark var mı derseniz hiçbir fark yok. Elimde S24 256 GB (UFS 4.0) ve bir tane de S24 FE 128 GB (UFS 3.1) var. İkisinin ne uygulama açılış hızında, ne dosya aktarımında ne de başka herhangi bir şeyde benim işime yarayan, yaramayı geçtim hissedebildiğim hiçbir şey yok.
Exynos'un işlemesi de özellikle S24 serisinde kötü değil. S25'te ufak tefek geliştirmeler tabii ki var ama S24 Exynos kamera için almayın ya da şöyle fark var böyle kötü gibi olan sözlerin hiçbirine katılmıyorum.

Magic 7 Pro bakabilirsiniz. Güzel tavsiye.

Hangisini alırsanız alın, mümkün ise minimum 256 gb/ 12 GB RAM'li versiyonları alın cihazların. 8 GB ve 12 GB cihazlar var bende, fark ediyor. Tabii bütçe el veriyorsa. S25'ler direkt 12 GB RAM ile geliyor zaten. Onunda alınacaksa 256 GB versiyonunu tavsiye ederim.

Günümüz şartları için 128 GB az bana göre, ileriye dönüklülük açısından da keza.

Sadece alırken değil, satarken de ona göre fiyat belirleniyor. Ki Samsung'ta hafıza Apple kadar fiyat farkı oluşturmuyor.

Honor magic 7 Pro çok güzel cihaz, lakin marka algısından mı bilinmez aksesuar çeşitliliği hala Samsung ve Apple'ın çok gerisinde. Honor kullanıcılarının en memnun olmadığı konu bu olabilir. Kaliteli kılıf, lens koruma, ekran koruyucu. Genelde ucuz yollu Çin malları oluyor aksesuarda.

128 GB olması çok sıkıntı değil benim için. Bellek sorunu yaşamıyorum kolay kolay. Olsa da SD kart ile genişletiliyor diye biliyorum Samsung'ları. Honor çok güzel bir cihaza benziyor ancak iPhone kadar olmasa da Samsung'un piyasası Honor'a göre daha iyidir diye düşünüyorum.

Samsung S25 128 veya 256 ile Honor'un nasıl farkları olur? Bu arada Honor arayüzü çok iyiydi. iOS'a epey yakındı. Yüz tanıma mı vardı onda? Kamerası bir tık genişti.

128 GB olması çok sıkıntı değil benim için. Bellek sorunu yaşamıyorum kolay kolay. Olsa da SD kart ile genişletiliyor diye biliyorum Samsung'ları. Honor çok güzel bir cihaza benziyor ancak iPhone kadar olmasa da Samsung'un piyasası Honor'a göre daha iyidir diye düşünüyorum.

Samsung S25 128 veya 256 ile Honor'un nasıl farkları olur? Bu arada Honor arayüzü çok iyiydi. iOS'a epey yakındı. Yüz tanıma mı vardı onda? Kamerası bir tık genişti.
SD kart mevzusu amiraller için bitti.

128 olanı biraz da bu yüzden önermedim. SD kart yükseltmeleri amiral gemilerinde artık çok çok nadir. Dostuma katılıyorum. @mr.esat,

Honor ikinci el piyasası Samsung kadar hızlı değil. S serisi Samsung temizse 10 dakika da satarsın, Honor'da biraz beklersin. Telefoncu arkadaşım var, arada gidiyorum deneyimliyorum kısa sürede olsa telefonları.

Yüz tanıma konusunda ise magic 7 Pro modelinde Face ID benzeri bir sistem var, çok başarılı çalışıyor. 3D sensörler var ön kamerada. Samsung'ta standart kamerayla yapıyor bunu. Özellikle karanlıkta, maske takınca vs açmama sorunları olabiliyor. Özellikle ses konusunda magic 7 Pro rakipsiz gerçekten, muhteşem hoparlörler var telefonda. Diğer özellikleri de gayet iyi.