Bir sorum olacak. Arayüzde ve tarayıcıda kasmalar oluyor mu? Ben Vatan bilgisayara gittiğimde çok kasıyordu. O yüzden almaktan vazgeçtim.
Bütçemi S9 civarına çıkarmak istemiyorum. Aslında konunun birine bu mesajı yazmıştım ama moderatör haklı olarak konuya çevirmiş mesajı. @683 bir bakar mısın?S7 FE kullanıcısıyım, tablet biraz dolduğunda bile kasılmalar başlıyor. A9'u düşünemiyorum. SD 778G modelini kullanıyorum, A9+'ın işlemcisinden daha güçlü bir işlemci. Tavsiyem S9+ gibi bir tablet almanız, o modelleri gayet beğeniyorum. SD 8 Gen 2 işlemciye sahipler.
Samsung'un yazılımında çok bloatware olduğu için cihazları şişiriyor. Bu yüzden A9 plus almaktan vazgeçtim ama son bir şans vermek istiyorum.S7 FE kullanıcısıyım, tablet biraz dolduğunda bile kasılmalar başlıyor. A9'u düşünemiyorum. SD 778G modelini kullanıyorum, A9+'ın işlemcisinden daha güçlü bir işlemci. Tavsiyem S9+ gibi bir tablet almanız, o modelleri gayet beğeniyorum. SD 8 Gen 2 işlemciye sahipler.
Doğrudur, bu nedenden ötürü S9 harici tabletleri pek öneremiyorum. FE'ler bile dahil bu konuya.Bütçemi S9 civarına çıkarmak istemiyorum. Aslında konunun birine bu mesajı yazmıştım ama moderatör haklı olarak konuya çevirmiş mesajı. @683 bir bakar mısın?
Samsung'un yazılımında çok bloatware olduğu için cihazları şişiriyor. Bu yüzden A9 plus almaktan vazgeçtim ama son bir şans vermek istiyorum.
8'lik versiyonun pek kasacağını düşünmüyorum. 778G ve 696'in CPU olarak çok farkı yok. Senin tabletin 4GB RAM'e sahip ve bloatware temizlemeyip multitasking yapmak istersen One UI ile stutter yersin. Normal.S7 FE kullanıcısıyım, tablet biraz dolduğunda bile kasılmalar başlıyor. A9'u düşünemiyorum. SD 778G modelini kullanıyorum, A9+'ın işlemcisinden daha güçlü bir işlemci. Tavsiyem S9+ gibi bir tablet almanız, o modelleri gayet beğeniyorum. SD 8 Gen 2 işlemciye sahipler.
Peki bu bloatwareler işlemci kullanımı üzerine mi yoğunlaşıyorlar yoksa ram üzerine mi? Bu bloatware'lerden nasıl kurtuluruz?8'lik versiyonun pek kasacağını düşünmüyorum. 778G ve 696'in CPU olarak çok farkı yok. Senin tabletin 4GB RAM'e sahip ve bloatware temizlemeyip multitasking yapmak istersen One UI ile stutter yersin. Normal.
ADB Appcontrol ile kaldırmıştım ben.Peki bu bloatwareler işlemci kullanımı üzerine mi yoğunlaşıyorlar yoksa ram üzerine mi? Bu bloatware'lerden nasıl kurtuluruz?
Evet biliyorum özelliklerini lakin multitasking yapmamama rağmen kasıyor ilerleyen günlerde. Bu nedenden ötürü düzenli bir biçimde fabrika ayarlarına sıfırlıyorum. Bloatware temizliği yapabileceğim bir rehber var ise paylaşırsanız çok memnun olurum.8'lik versiyonun pek kasacağını düşünmüyorum. 778G ve 696'in CPU olarak çok farkı yok. Senin tabletin 4GB RAM'e sahip ve bloatware temizlemeyip multitasking yapmak istersen One UI ile stutter yersin. Normal.
Bir sorum olacak. Arayüzde ve tarayıcıda kasmalar oluyor mu? Ben Vatan Bilgisayar'a gittiğimde çok kasıyordu. O yüzden almaktan vazgeçtim.
Quick Share gibi zabazingo şeyleri arkaplanda açık tutarsanız arayüzde zırt pırt parazit girer görüntüye.Evet biliyorum özelliklerini lakin multitasking yapmamama rağmen kasıyor ilerleyen günlerde. Bu nedenden ötürü düzenli bir biçimde fabrika ayarlarına sıfırlıyorum. Bloatware temizliği yapabileceğim bir rehber var ise paylaşırsanız çok memnun olurum.