3586

Uzman
Makaleler
33
Cihaz
Samsung Galaxy Watch 6 44mm
Bu saati bayramdan sonra alacağım ama aklıma batarya ömrü takıldı. İzlediğim inceleme videosunda tüm sensörler açık iken yoğun kullanımda ucu ucuna 1 gün yetiyor. Ben bütün sensörler kapalı ve pil tasarrufu açık bir şekilde sadece saate bakmak için kullansam bataryası 2-3 gün dayanır mı?

Abovv. Watch 6 47mm zar zor 2.5-3 gün dayandı kullandığımda..

Evet, o süre içerisinde dayanır. Watch 7 çıkacak, hangi fiyatla çıkar bilmiyorum. Temmuz ayında Samsung Unpacked etkinliği var, bi bak derim.

Abovv. Watch 6 47mm zar zor 2.5-3 gün dayandı kullandığımda..

Evet, o süre içerisinde dayanır. Watch 7 çıkacak, hangi fiyatla çıkar bilmiyorum. Temmuz ayında Samsung Unpacked etkinliği var, bi bak derim.
Bakarım da fiyatı yüksek olursa almayı düşünmem hocam, bir saate 6K üstü vermek saçma geliyor. Bir de internetten gördüğüme göre bu saatlerde bir mod var mış tüm özellikleri kapanıp sadece saati gösteriyormuş öyle bir mod var mı?

Dayanır. Sensörler, arama ve bildirimler açık bir günden fazla kullanıyorum.
İyi o zaman çok sıkıntı olmaz şarj konusunda.

Kuzenim de saati sizin düşündüğünüz gibi kullanıyor ve neredeyse iki gün şarjı yetiyor.

Watch 6 Classic 47mm kullanıyorum. Bir günü rahat çıkartıyor. Eve gelince doğrudan şarj standına koyup, ertesi gün evden çıkana kadar üzerinde tutuyorum. Bu şekilde kullanımda her akşam şarja takılırsa batarya konusunda sıkıntı çıkarmaz. Gün içinde sürekli aktif kullanılırsa yetmeyebilir.

Kullanım alanlarım:

• Google Asistan (Hey Google)
  • Samsung Health
  • Google Fit (Samsung Health'i kapatamıyorum, o yüzden Google Fit'i kullanıyorum, normalde hep Fit'i kullanırım.)
  • Navigasyon (telefondan başlatıp, telefonu cebime atıp saatten devam ediyorum.)
  • Arama gelirse, cevaplarım, ama saatten arama başlatmam pek.
  • Konum gerektiren uygulamalarda konum izni açık
  • Dışarı çıkarken bazen telefondan hotspot açıp saati telefonun internetine bağlıyorum Google Asistan'ı kullanabilmek için.

Gün sonu %25-30'dan fazla kalıyor. Samsung Health (hareket algıladığında otomatik başladığı için) ve konum gerektiren uygulamalar dışında saatlerce arkaplanda çalışan bir şey yok, o yüzden aktif kullanım olarak yukarıda saydıklarım toplamda 1-2 saati geçmez muhtemelen.

Ben tüm ayarlarını kullandığım haliyle en kötü 1,5 günü çıkarıyor, tabii bu dediğim 47mm için geçerli belki 44mm gibi sürümlerde batarya ufalıyor olabilir.
44mm olan modelin de batarya ömrü aynı hocam.

Kuzenim de saati sizin düşündüğünüz gibi kullanıyor ve neredeyse iki gün şarjı yetiyor.
O zaman bu saat tam benlik.

Watch 6 Classic 47mm kullanıyorum. Bir günü rahat çıkartıyor. Eve gelince doğrudan şarj standına koyup, ertesi gün evden çıkana kadar üzerinde tutuyorum. Bu şekilde kullanımda her akşam şarja takılırsa batarya konusunda sıkıntı çıkarmaz. Gün içinde sürekli aktif kullanılırsa yetmeyebilir.

Kullanım alanlarım:

• Google Asistan (Hey Google)
  • Samsung Health
  • Google Fit (Samsung Health'i kapatamıyorum, o yüzden Google Fit'i kullanıyorum, normalde hep Fit'i kullanırım.)
  • Navigasyon (telefondan başlatıp, telefonu cebime atıp saatten devam ediyorum.)
  • Arama gelirse, cevaplarım, ama saatten arama başlatmam pek.
  • Konum gerektiren uygulamalarda konum izni açık
  • Dışarı çıkarken bazen telefondan hotspot açıp saati telefonun internetine bağlıyorum Google Asistan'ı kullanabilmek için.

Gün sonu %25-30'dan fazla kalıyor. Samsung Health (hareket algıladığında otomatik başladığı için) ve konum gerektiren uygulamalar dışında saatlerce arkaplanda çalışan bir şey yok, o yüzden aktif kullanım olarak yukarıda saydıklarım toplamda 1-2 saati geçmez muhtemelen.
Ben saati ilk hafta hayatsız gibi her yanını kurcalarım iki güne saate bakmak dışında kullanmam zaten hocam.

Bakarım da fiyatı yüksek olursa almayı düşünmem hocam, bir saate 6K üstü vermek saçma geliyor. Bir de internetten gördüğüme göre bu saatlerde bir mod var mış tüm özellikleri kapanıp sadece saati gösteriyormuş öyle bir mod var mı?

İyi o zaman çok sıkıntı olmaz şarj konusunda.
Evet var. Ama çok sıkıntılı çalışıyor. Ekrana basınca saati göstermiyor, sadece tuşla görebiliyorsunuz. O da çok gecikmeli tuşa bastığınızda 5 saniye sonra saati gösteriyor.