90.000TL'ye 32 GB RAM ve 1TB SSD konfigürasyonu ile aldım.
Çıta yapışmaz, klipsi olur. Klipsi oturtursun. Ha bezelin alt tarafına doğru panelin board bölgesinde yapışkan kullanıldıysa onu bilemem ama zaten IPS Glow'un da çıtayla pek bir alakası yok. Fazla basınç yaparsa ya da dandik malzemeden üretildiyse ısındıkça esneme/baskı yapabilir. Bu da her cihazı almadan önce ne sorunu var, ne kadar iyi üretilmiş sorusunu 40 kere sormadan parasını vermememiz gerektiğini bize gösterir. T6 kasalar şu anlık sorunsuz gidiyor, herhangi bir kronik sakatlıkları yok ve malzemesi de oldukça iyi. YouTube'da cihazın incelemesini yaptım, orada da söylüyorum bunu.
Gamepad'in 4 kere değişmiş olması sattıkları ürünün arkasında durduklarını gösterir, benim dediğim kapıya çıkıyor.
Sorunsuz veya kusursuz bir marka yok. Herkes olumsuz tecrübeler yaşayabilir ancak genele bakınca insanların markanın desteğinden memnun olduğu bir gerçek, hem de öyle az buz bir süre de değil. Yıllardır böyle bu durum.
Sizin anakart durumunuz nedir bilmiyorum ancak Clevo Monster'lar genelde çipsetten patlar. HM570-470-370 gibi gibi, bunlarla Clevo yan yana gelmesin mümkünse.
Bakım işine gelecek olursak, günümüzde o işlere bakan teknisyenler maalesef vasıfsız. Kullandıkları macunun da kaliteli olduğunu ben düşünmüyorum. Elinizden geliyorsa kendiniz yapın.