Hocam aynısından bende var. Oyun oynamama rağmen tuşlar silinmiyor.
Hocam bana mekanik lazım membran değil.

Hocam bana mekanik lazım membran değil.

Membran'da bile tercih etmem o klavyeyi.

Daha uygun fiyat küçük olsun derseniz AK680 bakabilirsiniz.

Güzel klavyedir daha sabah bir arkadaşa önerdim lakin 1232 tutuyor yani kupon olmadan 30 euro vergi sınırını geçiyor. Temu bol bol kupon dağıtıyor onları yakalayarak alırsa güzel klavye özellikle brown Switch öneririm.

1739909470491.webp

Hocam sizin attığınız klavyede kararlıyım hem MSI gibi bir marka ve incelemelerde gayet iyi olduğunu gördüm ama gene araştırmam lazım.

Dediğim 2 seçenek dışında o fiyatta kaliteli sayılabilecek Çin dışında Türkiye pazarında satılan ürün görmedim.

Membran'da bile tercih etmem o klavyeyi.

Güzel klavyedir daha sabah bir arkadaşa önerdim lakin 1232 tutuyor yani kupon olmadan 30 euro vergi sınırını geçiyor. Temu bol bol kupon dağıtıyor onları yakalayarak alırsa güzel klavye özellikle brown Switch öneririm.

Eki Görüntüle 125612

TR'de 1200TL hocam Trendyol'da.

Merhaba ilerleyen zamanlarda Gamepower Overlord klavyesini almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Alınmazsa hangi markaları almalıyım? 1.600 TL bütçem var.
Kesinlikle alınmaz. 3 kere garantiye gönderdim, ama 3 kere de aynı sorunla karşılaştım. Sonunda gidip parçalayıp çöpe attım.

Forumda Gamepower önermenin yasaklanması gerektiğini düşünüyorum. Kısaca alınmaz. Ajazz veya benzeri markaların ucuz klavyeleri çok daha iyidir.

Arkadaşlar, Teknosa'da indirimli olan Monster Pusat K3 Pro klavyesini almaya karar verdim.

1740340662838.webp

Hepinize önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar Monster'in Pusat K3 Pro modelinden aldım.

Son düzenleme: