belfort 394

Becerikli
Merhaba, 25 Mayıs 2021 tarihinde aldığım Gamepower Warlock Compact klavyenin 4.5 yıl sonra son hali.

gamepower warlock.webp

Klavyeye hiçbir sıvı teması olmamasına rağmen 10 adet switch pas tutmuş. İğrenç ötesi kokuyor. Bu klavye 4,5 yıllık; fakat son 2 yıl bilgisayarım yoktu ve bu süreçte neredeyse hiç dokunulmadı bile. Kutusuna konulup bir köşede bekledi.

Tuşlar zaten ilk 6 ay içerisinde basmamaya veya çift basmaya başlamıştı. Örneğin W tuşu basım sorunu yaşatırken, H tuşu çift basım sorunu yaşatıyordu.

Klavyenin aydınlatması zaten ayrı bir kalitesizlik. Işıkları tamamen kapatmak isteseniz dahi bazı tuşların aydınlatması kendiliğinden yanıyordu.

Tam tersi, hiç aydınlatması yanmayan tuşlar da mevcuttu.

Uzun lafın kısası, forumlarda üstüne basa basa bir marka için “alınmaz” deniyorsa, o marka gerçekten alınmazmış. :)

Klavyenin üzerini temizlediğim için mouse pad bu kadar kirli, kusura bakmayın. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence 4 sene için iyi dayanmış ya. Bu arada switchlerin içine kontak spreyi sıksanız belki tekrar çalışır.
Hocam 4.5 yıl benim şişirilmiş sürem biraz. Dediğim gibi 2 yıl boyunca bilgisayarım yoktu ve klavye kutusunda kullanılmadı. Tuşlarını alıp klavyeyi çöpe attım, dediğim gibi başka sorunları da vardı zaten.

Gamepower, Hadron, Everest, Rampage, Turbox, İzoly, Gamebooster gibi markalar forumda tavsiye edilmiyor. İyi ki tavsiye edilmiyormuş, Çin'de merdiven altı üretilenlere marka basılıp yapılıyor.

Gamepower, Hadron, Everest, Rampage, Turbox, İzoly, Gamebooster gibi markalar forumda tavsiye edilmiyor. İyi ki tavsiye edilmiyormuş, Çin'de merdiven altı üretilenlere marka basılıp yapılıyor.
Öyle hocam. Aşırı kalitesiz bir ürün. Aktif kullanımda 6 ay - 1 yıl arasında zaten fazlasıyla sorun çıkartıyor. 2021'de 200 liraya almıştım. O dönem bu fiyata çok fazla alternatifi olmadığı için almıştım. Bir daha da bu markalara yönelmeyi düşünmüyorum, kimseye de tavsiye etmiyorum.