11100

Becerikli
Merhaba. GamersGate'te Wreckfest oyununun sanırım Steam CD keyi yaklaşık 57 TL'ye geliyor. Bu fiyata değer mi? Oyun sarıyor mu? Normalde yarış oyunu oynamayı severim.

Duz yaris modlarinda da daha derbi havasi veren bir oyun. Yer yer bazi pistlerde donmek zor olabiliyor cunku haliyle surdugunuz yuzey duzgun degil. Carpmadan surmek de zor genelde yaris modlarinda bile, AI yer yer agresif olabiliyor.

Bunun disinda grafik ve fizik olarak oldukca iyi bir oyun, zaten FlatOut serisinin eski yapimcilari yapiyor o yuzden bu sasirtmamali. FlatOut oyunlarini seviyorsaniz bu oyunu da seversiniz. 2. oyuna gelecek dediler ancak tarih vermediler. Bu yuzden bence tek basiniza oynayacaksaniz pek mukemmel bir fiyat degil ancak online veya arkadaslarinizla yaris yapmayi dusunuyorsaniz kapismasi zevkli olabilir.

Duz yaris modlarinda da daha derbi havasi veren bir oyun. Yer yer bazi pistlerde donmek zor olabiliyor cunku haliyle surdugunuz yuzey duzgun degil. Carpmadan surmek de zor genelde yaris modlarinda bile, AI yer yer agresif olabiliyor.

Bunun disinda grafik ve fizik olarak oldukca iyi bir oyun, zaten flatout serisinin eski yapimcilari yapiyor o yuzden bu sasirtmamali. Flatout oyunlarini seviyorsaniz bu oyunu da seversiniz. 2. oyuna gelecek dediler ancak tarih vermediler. Bu yuzden bence tek basiniza oynayacaksaniz pek mukemmel bir fiyat degil ancak online veya arkadaslarinizla yaris yapmayi dusunuyorsaniz kapismasi zevkli olabilir.

Hocam tek oynamayı düşünüyordum ben. Bir iki yarışa girer birkaç arabayı pert eder çıkarım diyordum.

Hocam tek oynamayı düşünüyordum ben. Bir iki yarışa girer birkaç arabayı pert eder çıkarım diyordum.
Yani, stres atmak icin guzel bir yontem ancak derbi modunu surekli oynayip durmak belli bir sure sonra cok monoton oluyor. Fazla turlu sekilde yaris modunda turlamak daha zevkli. Tur gectikce araba daha pert hal aldigi icin surmek zorlasiyor. Derbi gibi siradan bir dongu yok hic olmazsa.

Oyunu USD ile almaya kiyasla 57 TL muhtemelen hicbir seydir. Eglendirecegini dusunuyorum acikcasi, bu tur oyunlardan zevk almamak icin ture cok uzak olmak lazim zaten.

Merhaba. GamersGate'te Wreckfest oyununun sanırım Steam CD keyi yaklaşık 57 TL'ye geliyor. Bu fiyata değer mi? Oyun sarıyor mu? Normalde yarış oyunu oynamayı severim.
Mobil versiyonunu oynadım, o fiyata kesinlikle alınır. İndirimde 9-10 dolara bulup alıp almamakta kararsız kalmıştım ama indirim süresi bitmişti.

Arkadaşlar oyunu az önce satın aldım 57 değil 50 TL ymiş. Umarım sarar.

Ben oyunu aldım ama beklemediğim şeyler var. Oyun hem 30 küsur GB(ben maksimum 10 GB falan diye biliyordum) hem de sanırım çoğu araba DLC ile alınabiliyor sadece bu da P2W gibi bir şey olmuyor mu?

Son düzenleme: