Firmaya sormanız lazım onu. Numaraları varsa yarın arayıp değişimin olup olmadığını sorun. Değişim yok iade var derlerse kapatın telefonu direkt iade başlatın. Telefonda sorunu anlatmayın yani, servise gönderin vs. derler.
Bugün analog kararması için aramıştım 11 gün olduğunu söylediğim halde servise yollayın dediler. Ürünün kendisi kusurlu değil mi? Birde analog kararmasından kaynaklı değişim iade yapmama gibi bir durum söz konusu olur mu?

Bugün analog kararması için aramıştım 11 gün olduğunu söylediğim halde servise yollayın dediler. Ürünün kendisi kusurlu değil mi? Bir de analog kararmasından kaynaklı değişim iade yapmama gibi bir durum söz konusu olur mu?

Bilemiyorum. Dediğim gibi onlara sorarsanız iade edin demezler, servise yollayın vs. der geçerler para almışlar sonuçta niye geri versinler. Şarj sorunundan yola çıkarak iade başlatın.

Sarı yanarken normal gözüküyor 1. diş dolunca sorun çıkarıyor videodaki gibi.

Teşekkür ederim müşteri hizmetlerini arayıp yarın iade edeceğim. 4 nisan tarihinde ürün elime ulaştı. ulaştıktan itibaren 14 gün başlıyor değil mi? 12 gün oldu yani. Cuma günü kargoya versem sorun olur mu?

4 Nisan tarihinde ürün elime ulaştı. Ulaştıktan itibaren 14 gün başlıyor değil mi?

Evet. Geçmiş olsun tekrardan. Bu arada yaşadığınız sorunu hariç tutarak, kolu nasıl buldunuz? Memnun musunuz ben de almayı düşünüyordum. Elimde 9. nesil Xbox kontrolcüsü var onu satıp daha iyi bir şey alayım dedim karşıma bu çıktı, forumda da önerildi. Bir de kullanıcısı olarak size sormak isterim.

Evet. Geçmiş olsun tekrardan. Bu arada yaşadığınız sorunu hariç tutarak, kolu nasıl buldunuz? Memnun musunuz ben de almayı düşünüyordum. Elimde 9. nesil Xbox kontrolcüsü var onu satıp daha iyi bir şey alayım dedim karşıma bu çıktı, forumda da önerildi. Bir de kullanıcısı olarak size sormak isterim.
Mükemmel hocam. Ama yaşadığım sorun göz önünde :D Kol kalitesi olsun, uygulama kalitesi olsun aşırı iyi bir kol.

Mükemmel hocam. Ama yaşadığım sorun göz önünde :D kol kalitesi olsun, uygulama kalitesi olsun aşırı iyi bir kol.

Sizin sorununuza sizinle beraber ben de gerildim vallahi 😀. Ama kol çok hoşuma gitti. İncelemelere ve tmr çubuklara bakılırsa Xbox koluna göre daha uzun ömürlü olacak gibi duruyor.

Son düzenleme: