Telefonunu Çıkra

Başarılı
Makaleler
10
Merhaba,

5 gündür kullanıyorum ve performansından mutluydum. Ta ki yazılım üstünden Firmware Update yapana kadar.
Kablolu bağlantıda sorun yok ancak dungle ile bağlanmıyor.

Dungle ile bağlantıda PC gamepadi 1-2 saniye görüyor, ondan sonra USB bağlantısı kesilme sesi gelip bağlantıyı kesiyor. %90 güncel dungle firmware yüzünden oldu.

1-2 sürüm önceki firmware sürümünü nereden bulabilirim? Bu lanet sorunun çözümü nedir?

@21312 @michaelscofield @LH44

Son düzenleme:
Firmware güncelleme sırasında bir sorun oldu mu? Bozuk mu yüklendi acaba?
Sanmıyorum. Çin malı olduğu için yazılımlar hep kötü. Fırmware'ı update etmeyin diyorlardı da işte...
1-2 önceki sürüm için debeleneceğim eve geçince. Muhtemelen Discord sunucularında uçak kaldıracağım.

@Ethem Efe, @21312
Discord mod’larıyla iletişime geçtim. Birkaç çözüm ve firmware sürümü denedik, işe yaramadı. En sonunda mod da dongle’da arıza oluşmuş olabileceğini söyledi ve iade/değişim yapmamı önerdi.

Mecbur iade talebi açtım, yarın kargoya vereceğim. Açıklamaya "değişim" diye belirttim umarım değişim olur. Çin yazılımlarının ne kadar berbat olduğunu bir kez daha görmüş oldum. Dongle ile bağlanıp firmware update edebilirsiniz ama sakın kontrolcüyü kablo ile bağlayıp onu update etmeyin!

Son düzenleyen: Moderatör: