Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Hemfikirim.
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
Tek tek alacaksan B550M anakart öneririm.
www.gencergaming.com
PCI 4.0 4733 MHz RAM desteği gibi bir sistem gidip A520M gibi çöp anakartlara para bayılmanızı tavsiye etmem.
Asrock B550M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart
Asrock B550M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!
PCI 4.0 4733 MHz RAM desteği gibi bir sistem gidip A520M gibi çöp anakartlara para bayılmanızı tavsiye etmem.
xankony
Uzman
Peki son olarak size de danışmakta fayda var bu sistem mi:Tek tek alacaksan B550M anakart öneririm.
![]()
Asrock B550M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
Yoksa bu mu?:
Geraltın kılıcı
Üstün
Peki son olarak size de danışmakta fayda var bu sistem mi:
Yoksa bu mu?
Ramler sorunlu diye biliyorum. G.Skill 3200MHz RAM daha mantıklı.
Ek: Topladığınız sistemin fiyatı ne?
Geraltın kılıcı
Üstün
Tek tek alacaksan B550M anakart öneririm.
![]()
Asrock B550M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
Bence 3300TL'ye MSI marka olanı almak daha mantıklı.
xankony
Uzman
25.777Ramler sorunlu diye biliyorum. G.Skill 3200MHz RAM daha mantıklı.
Ek: Topladığınız sistemin fiyatı ne?
Geraltın kılıcı
Üstün
Sorunlu RAM diye bir şey yok onu baştan söyleyeyim ama ben 12400F sistemi alırdım yani Vatan Bilgisayar'ın oluşturduğu sistemi.
Technopat'ta bir forum gönderisinde bir arkadaş RAM'i 3ayda sadece oyun oynayarak bozmuştu. Ayrıca çip olarak G.Skill daha iyi diye biliyorum.
21k olanı alın. Sadece anakartını değiştirin.
Önerim: ASRock B760-P olanı alın. Daha iyi.
Ek: RAM'i Corsair yerine G.Skill yapın daha iyi.
Vatan'dakini ya da bunu al. Ekran kartını INNO3D 4060, işlemciyi 5600, SSD'yi SX8200 Pro, istersen de anakartı B450 yapabilirsin.
Günlük kullanıcı için pek bir anlamı yok. 4733 MHz yazmış olsalar bile stabil çalıştıramama ihtimali var o frekansları.
Günlük kullanıcı için pek bir anlamı yok. 4733 MHz yazmış olsalar bile stabil çalıştıramama ihtimali var o frekansları.
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-