Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

YXEL

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Yer
Ankara
Selam herkese. Konuyu uzatmadan ufak bir durum arz edeceğim. Şirket bilgisayarlarımız "Gaming" bulgusu üzerine sayfaları direkt engelliyor ve maalesef bu sorunu her ne kadar nazım geçse de BT ekibi ile çözebilmiş değilim. Bencillik ettiğimi düşünmeyin, benzer sorunu yaşayan farklı kurum çalışanları da olabileceğini düşünerek imkanlar dahilinde ise düzenlenmesi hususunda sizlerden de fikir almak istedik.
Donanım kategorisinin bütününe baktığımız zaman diğer başlıkların "oyun" ile yazıldığını görebiliriz. Aynı şekilde bu başlık da "Oyun Laptopu" şeklinde düzenlenebilir. Bir diğer nüans, bu başlık altında açılan birçok konu aslında oyun laptopundan çok her türlü dizüstü bilgisayar hakkında içerik barındırıyor. Benim gözlemlerim bu şekilde. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

laptop.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş İstirham ederim. Ben naçizane tespitimi diğer üyelerinde belki yaşayabilecekleri sorunu ifade etmeye çalıştım. SEO faktörünü profesyonel olarak düşünmeniz gayet mantıklı buna bir şey diyemem. SEO aramaları bu kriterlerden önde ise yapacak bir şey yok.

Bu siteden ücretli bir hizmet mi alıyorsunuz da bu tarz kişisel bir istekte bulunuyorsunuz hocam? Şirket bilgisayarınız engelliyor diye forumda düzenleme mi yapılsın yani.

Bu siteden ücretli bir hizmet mi alıyorsunuz da bu tarz kişisel bir istekte bulunuyorsunuz hocam? Şirket bilgisayarınız engelliyor diye forumda düzenleme mi yapılsın yani.
Konu kapandı. Ponçik parmaklarınızı diğer başlıklarda yorun lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.