Ben zaten hep derim. Çocukken cinsellik öğretilecek diye.Görüyorsun işte, cinsel açlığın Afrika’sı yaşanıyor resmen.
Detaylar
Kim cevapladı?Sanırım maymun çekildiğini fark edip yüzünü de kapatıyor. Bir de bu sapıkların videoya çekildiği zaman yüz kapatma denen bir şeyleri var. Herkesin içinde mas yapıp utanmıyorsun da videoya alınmaktan mı korkuyorsun? Bunu sallandıracaksın. Toplu taşımada öpüşüp yiyişen sonradan görmeleri de ayrı hem de. Videoyu sonuna kadar izlemedim dedim tepki veriyordur kavga çıkıyordur falan diye. O da yokmuş. Kameramanı da sallandırmak lazım sessiz kaldığı için.
Utanma yok ki herifte hocam zırt pırt elini aynı yere götürüyor fanteziyi geçtim utanmadan nasıl elinle bildiğin okşarsın utanmanda mı yok be sapık terbiyesiz.Nasıl bir yokluktalar anlamadım ki? Evinde yapmak varken neden, fantezi arıyorsun
?
![]()
![]()
Gaziantep Valiliği gereğini yaptı
Gaziantep’te bir sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşılan ve herkesi şok eden mastürbasyon görüntüleri üzerine Gaziantep Valiliği gereğini yaptı.www.gaziantep27.net
Önde oturuyor bir de bir önü şoförün olduğu kısım ve yanda da kapı var yani gelen geçen görüyordur insanlar buna maruz kalmamalı.
Son düzenleyen: Moderatör:
![]()
![]()
Gaziantep’te bir sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşılan ve herkesi şok eden mastürbasyon görüntüleri üzerine Gaziantep Valiliği gereğini yaptı.www.gaziantep27.net
Böyle tipler çok serbest bırakıyorlar genelde.
"Ne oldu da bu kadar yayıldı bu olaylar?" diyeceğim ama muhtemelen böyle olaylar henüz daha yeni yeni medyaya yansımaya başladı. Böyle vakalar artmış olabilir elbette, ülkenin durumu belli sonuçta. Acilen sert önlemler alınması lazım böyle sapıklar için. Önlem alınmayacak muhtemelen ama olsun, "bir umuttur yaşamak." diyelim.
Türkiye'de sıradan bir gün. 
Yakın zamanda çok benzeri bir olay yaşanmıştı, adamı dövmüşlerdi. Bu olaylar arttıysa durum hiç iyi değil![]()
![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
The First Berserker: Khazan ve Assassin's Creed Shadows Kırıldı
- B 52 Stratofortress
-