- Makaleler
- 1
Selamlar, gece uyuyorum sabah uyanınca terlemiş oluyor kıyafetim. Bunu nasıl çözerim? Klimalı odada yatıyorum.
Karaciğer yağlanması olabilir. Doktora görünmenizde fayda var. Gün içerisinde de sürekli terliyor musunuz?
Kiloluyum, aslında değilim göbeğim var. Gün içinde koşmadıkça terlemiyorum. Arkadaşlar sakin 13 yaşındayım korkutmayın.Altta çok tehlikeli hastalık olabilir. Çabuk dahiliyeden randevu alın.
Bu dediğiniz B semptomlarından biri geçer. Tüberküloz(verem), brucella, gibi hastalıklarda da görülebilir.
Kıldan da oluyor olabilir. Tüy dökücü kremle sırt-göbek bölgesini alabilirsin.Selamlar, gece uyuyorum sabah uyanınca terlemiş oluyor kıyafetim. Bunu nasıl çözerim? Klimalı odada yatıyorum.
Hiç denemedim. Deneyeceğim bu yöntemi.Kıldan da oluyor olabilir. Tüy dökücü kremle sırt-göbek bölgesini alabilirsin.
Göbeğinizin olmasıyla vücudunuzdaki yağ oranı orantılı olmayabilir. Ancak yaşadığın durum 13 yaşındaki bir birey için çok normal. Bir yetişkin için düşünmüştüm. Gelişim çağında sebebi her şey olabilir. Ayrıca tüy dökücü krem kullanmak istersen uygun fiyatlılara yönelmemeni tavsiye ederim. Yine de boy-kilo endeksin önemli. Fazla kilo kaynaklı olması bir ihtimal.Kiloluyum, aslında değilim göbeğim var. Gün içinde koşmadıkça terlemiyorum. Arkadaşlar sakin 13 yaşındayım korkutmayın.