3586

Uzman
Makaleler
33
Cihaz
Amazfit Cheetah Speedster, Amazfit Verge Lite, Galaxy Gear S2
Ben sağlık verilerini doğru ölmesi için yatacağım zaman kordonu gevşetip saat takılı uyuyorum peki siz gece saat takıyor musunuz? Bazen PC başına oturunca 15-20 dakika şarj ediyorum bir hafta yetiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral yazılımı ayrı uğraştırıyor bağlantısı ayrı uğraştırıyor seninki en iyisi kafan rahat :D

Bugüne kadar hayır, bugün itibariyle evet. Uyku takibi ve alarm için kullanacağım.
Bende bugüne kadar kullanmadım ama spora başladığım için sağlık takibi falan bayağı iyi ölmesi için geceleri de takıyorum.

Teknoloji ile bu kadar iç içe olunmamalı şahsen...
2025 yılına gireceğiz hocam her türlü iç içeyiz zaten :)

Ben sağlık verilerini doğru ölmesi için yatacağım zaman kordonu gevşetip saat takılı uyuyorum peki siz gece saat takıyor musunuz? Bazen PC başına oturunca 15-20 dakika şarj ediyorum bir hafta yetiyor.
Cihaz:
Resmi watch 3
Extreme kaliteli değil.
Ben yatarken takmıyorum.

Evet. (3 kere kordon koptu.) :D
Ayrıca klasik analog casio saat akıllı falan değil.

Son düzenleme:
Bende bugüne kadar kullanmadım ama spora başladığım için sağlık takibi falan bayağı iyi olması için geceleri de takıyorum.
Yatağın yanındaki komidin sivriydi, aniden istemeden kolumu çarpıp çizmek istemedim. Kasa + ekran koruyucu geldi bugün, artık başlıyoruz. Tabii bu sıcakta bileğimiz sırılsıklam olmazsa :D.