3586

Uzman
Makaleler
33
Çıldırmak üzereyim adam gibi uyuyamıyorum. Gidiyorum banyoya kitliyorum bağırıyor, ışığı açık bırakıyorum cikliyor, ışığı kapatıyorum çırpınıyor. Yav gittim baktım acaba ağrısı yarası falan mı var diye, benden sağlam. Gece yarısı bir uyumadı. Sizce niye adam gibi durmuyor?

Evet arkadaşlar az önce Manisa'da deprem olmuş. Benim kuş genelde depremleri önceden biraz hareketlenerek haber verdiği için olmuş şimdi haberini gördüm :)

Son düzenleme:
Mesajının ilk bölümünü okurken tam deprem gibi bir şey hissederse aynı hareketleri yapar diyecektim ki yazmışsın. Benim kuşumda 6 şubat depreminin birkaç dakika öncesinde beni uykumdan bu şekilde uyandırdı.

Mesajının ilk bölümünü okurken tam deprem gibi bir şey hissederse aynı hareketleri yapar diyecektim ki yazmışsın. Benim kuşumda 6 şubat depreminin birkaç dakika öncesinde beni uykumdan bu şekilde uyandırdı.
Boşu boşuna kızdım kuşa tüh. Neyse sabah salatalık veririm barışır :D

Tabii sen daha iyisini bilirsin kuşun için ama bu durumlarda deprem olmasa dahi eline alarak sakinleştirmen daha sağlıklı bence, sakinleşmeden başka yere koyma Allah korusun ölebilir.
Hocam acaba yarası falan mı var diye elime aldım kuşu baktım da bir şeyi yoktu. Aslında kuş korkmuyordu, bayağı sinirli bir şekilde bağırıyordu resmen :D

Bizimkiler uykusuna kıyıp da kalkmadı 😒

Kaç yaşında sizin kuşlar hocam :)