Netgsm Geçmek mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tolere
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 314
  • Etiketler Etiketler
    netgsm

Tolere

Uzman
Merhaba arkadaşlar. Mobil operatör olarak Vodafone kullanıyorum. Ev internetim ise TurkNet. Bu iki arkadaş sıkmaya başladı. Vodafone fiyatları diğer operatörler gibi pahalı oldu. TurkNet durmadan zam yapıştırıyor. Netgsm 2025 Haziran ayına kadar 300 lira sabit. Hadi 200 zam koysun, şu an TurkNet'in olduğu fiyata ulaşır. O zaman da TurkNet 700-800 olur minimum. Sizce geçmeli miyim? Sorun yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ev internetini bilemem ama operatör olarak iyidir.
Ev interneti olarak linçlenebilirim ama DSmart-Net önerebilirim, paketler görece daha ucuz, biraz daha yavaş evet ama televizyonla birlikte çok işlevli olduğunu düşünüyorum.

@SF26 hocam linçlemek gibi algılamayın ama şimdi Dsmart ev interneti paketlerine baktım. Mesela 24 Mbps için ilk 3 aylık fiyat iyi, ancak sonraki 12 ay TTNet'i aşıyor. Fiyatlar çok fahiş. Tüm markalar tarafından el birliği ile soyuluyoruz resmen. Vatandaş da toplu şekilde bu soyguna karşı bir tutum sergilemediği için bu şekilde devam eder ne yazık ki.

GPON Altyapısı çekiyorlar mı diye sordum bende. Eğer çekiyorlarsa değerlendirmeyi düşünüyorum bende. Daha öncelerinde kurumsal bulut santral hizmetlerini, sms hizmetlerini vb. kullandık onlardan memnun değildik. Altyapı olarak nasıllar bilmiyorum. Göreceğiz.

Ben yaklaşık 3 ya da 4 senedir müşterileri olduğum için bana daha ucuza geliyor tabii ki, yeni fiyatlandırmaları çok fahiş.
O zaman Millenicom'a bakın.

Tv devri kapandı hocam yine de teşekkürler.

Ben yaklaşık 3 ya da 4 senedir müşterileri olduğum için bana daha ucuza geliyor tabii ki, yeni fiyatlandırmaları çok fahiş.

Teşekkürler hocam Millenicom da aynı kafada.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-09-17-17-16-53-557_com.android.chrome.webp
    80,4 KB · Görüntüleme: 110
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…