Makaleler
20
İyi akşamlar dilerim herkese,

Son zamanlarda sürücü taraflı sorun yaşayanları gördükçe ekran kartı sürücüsünü güncellerken tereddüt ettim, bu sürüme güncelleyip de sorun yaşayanlar var mı aranızda?

Sistem özelliklerim:
  • Laptop: HP Victus 16-S0014NT.
  • İşlemci: Ryzen 7 7840HS.
  • Ekran kartı: RTX 4060.
  • RAM: 16 GB DDR5.
  • SSD: 512 GB PCIe® Gen4 NVMe™ M.2 SSD.
  • İşletim sistemi: Windows 11 Home 24H2 26100.3194

Esenlikler,

Sürücüyü dün kurarken sadece, ilk kurulumdan sonra "kur" butonu gitmedi ve iki kez arka arkaya kurdu. Sürücüyü ilk kurduğunda, "kur" butonu kalkmadığı için, öyle garip bir interaksiyon yaşadım, sistemi resetlediğim zaman düzeldi. Performans konusunda bir problem yaşadığımı söyleyemem. Yarım günlük deneyimlerime göre şu anlık stabil görünüyor hocam. Ekran kartım 3050 Laptop GPU.

qwe.webp

İyi akşamlar dilerim herkese,

Son zamanlarda sürücü taraflı sorun yaşayanları gördükçe ekran kartı sürücüsünü güncellerken tereddüt ettim, bu sürüme güncelleyip de sorun yaşayanlar var mı aranızda?

Sistem özelliklerim:
  • Laptop: HP Victus 16-S0014NT.
  • İşlemci: Ryzen 7 7840HS.
  • Ekran kartı: RTX 4060.
  • RAM: 16 GB DDR5.
  • SSD: 512 GB pcıe® gen4 nvme™ M.2 SSD.
  • İşletim sistemi: Windows 11 Home 24H2 26100.3194

Hocam bence bu en düzgün çalışan yeni sürüm olmuş. 2 kez önceki gelen sürümleri indirdim 2'sinde de 2 gün boyunca siyah ekran sorunu yaşadım. Şu an bu sürümde hiçbir sorun yok. Fix patch gibi olmuş rahatladım resmen.

Arkadaşlar HDMI ile görüntü alanlar da sıkıntı olmuyor ancak DP üzerinden görüntü alanlar siyah ekran da kalıyor özellikle masaüstü kullananlar bu sıkıntıyı yaşıyor.