Artık RTX 2080 veriyor. Ama paylaşımlı bir sistem ile verdiğini söyleyeyim. Disk olayı da yine benzer şekilde(sunucu bazlı bir sistem, yani SSD vb. daha hızlı) ama işte bunun oyun ile iletişimi farklı. Nvidia'nın buradaki sorunu eklediği oyunlarla, bu GeForce Now iletişimini iyi yapamıyor. Bir ara bayağı sorun vardı. Onu çözdüler, bazı oyunlar sistemi hatalı algılayıp da uyarı verebiliyor. Burada oyun ve Nvidia çözmesi gerekiyor. Ama son zamanlarda şikayet edilen çoğu şeyi çözdüler.
Ben indirim dönemi 12 aylık alıyorum. Genelde indirmeye üşendiğim çoğu oyunu buradan oynuyorum. Eğer 40K üstü(30'da olabilir) ekran kartınız varsa ayrıca daha net gösteren ayarlar da sunuyor. Ama onun dışında da iyi çalışıyor. Yakın zamanda düz paketine 2K desteği de geldi. Ayrıca daha pahalı ama 30-40K serisi veren paketi de getirdiler.
Gerçekten bir ara çok sorunluydu. Ama kullanıcıların tepkilerini dikkate alıp çözdüler. Sosyal medyada kişilerin kendi arasındaki husumetlerden dolayı bir karalama kampanyası da var. Bunları çok dikkate almadan 1 ay alıp deneyin. Hoşunuza giderse 3-6 aylık alabilirsiniz.
Ben kendim 72 Mbps internet ile iyi bir deneyim alıyorum. Ama belirteyim hız daha azsa, çok dalgalı oluyor. İnternetin iyiyse sorun yaşamazsın. FPS oyunu vb. halen yetersiz, fare gecikmesi vb. çözmeleri çok zor duruyor. Tek oyunculu oynayacaksan ideal. Ama Türkçe yama veya mod kurmayı yapamıyorsun.