proyic

Yetkin
Makaleler
2
Parasını verip mağdur olmak nasıl bir duygu?

Arkadaşlar kuzenimlerden geldim, GeForce NOW'u vardı ,premium almış fakat RTX 2060 veriyor Max ekran kartı, adam 350 TL ödüyor oynadığı oyun düşük FPS veriyor, sadece bununla kalmıyor, oyunu açıyor DLC başlamıyor, DLC'siz oynayayım diyor etraf (çevre) yüklenmiyor. 2. defa diyorum bu rezil firma kullanılmaz, ha belki GAME+'nın sorunudur fakat genel olduğunu düşünüyorum. Rezil bir firma olduğu açık ve ortada, kullanmayın kullandırtmayın. Giderim CS 1.6 oynarım daha. Buldun da bunanıyon demeyin, oyun yüklenmiyor buga düşüyorsunuz. Para verip altında kalıyorsunuz, destek sistemine yazdım adam diyor ki isteğe bağlı cevaplarız bizi etiketlediğin için mute atıyoruz dedi mute attı bir daha alışveriş yaparsam şuradan şuraya gitmiyeyim. Moderatör şöyle yazmış "

Luna🌙 — bugün saat 21:32
Destek için personeli etiketleyemez misiniz lütfen? Destek isteğe bağlıdır ve hiç kimsenin buna hakkı yoktur. " Adam etiketi silip bana siteyi atsa direkt hadi neyse de bu nasıl üsluptür anlamadım gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parasını verip mağdur olmak nasıl bir duygu?

Arkadaşlar kuzenimlerden geldim, GeForce NOW'u vardı, premium almış fakat RTX 2060 veriyor Max ekran kartı, adam 350 TL ödüyor oynadığı oyun düşük FPS veriyor, sadece bununla kalmıyor, oyunu açıyor DLC başlamıyor, DLC'siz oynayayım diyor etraf (çevre) yüklenmiyor. 2. defa diyorum bu rezil firma kullanılmaz, ha belki GAME+'nın sorunudur fakat genel olduğunu düşünüyorum. Rezil bir firma olduğu açık ve ortada, kullanmayın kullandırtmayın. Giderim CS 1.6 oynarım daha. Buldun da bunanıyon demeyin, oyun yüklenmiyor buga düşüyorsunuz. Para verip altında kalıyorsunuz, destek sistemine yazdım adam diyor ki isteğe bağlı cevaplarız bizi etiketlediğin için mute atıyoruz dedi mute attı bir daha alışveriş yaparsam şuradan şuraya gitmiyeyim. Moderatör şöyle yazmış "

Luna🌙 — bugün saat 21:32
Destek için personeli etiketleyemez misiniz lütfen? Destek isteğe bağlıdır ve hiç kimsenin buna hakkı yoktur. " adam etiketi silip bana siteyi atsa direkt hadi neyse de bu nasıl üsluptür anlamadım gitti.

Tamamen katılıyorum çok kötü sistemleri var. Ben 3 aylık üyelikle, 2080 ve 1060 ile oynuyorum. BF5 1080p Full grafiklerde 2080 ile sabit 60FPS vermesi gerekirken drop giriyor. SCP: SL oyununa girmek için (oyun açıldıktan sonraki yükleme ekranı) 20dk beklediğimi hatırlıyorum. Bir makineyi en az 8 kişi kullanıyor.

Tamamen katılıyorum çok kötü sistemleri var. Ben 3 aylık üyelikle, 2080 ve 1060 ile oynuyorum. BF5 1080p Full grafiklerde 2080 ile sabit 60FPS vermesi gerekirken drop giriyor. SCP: SL oyununa girmek için (oyun açıldıktan sonraki yükleme ekranı) 20dk beklediğimi hatırlıyorum. Bir makineyi en az 8 kişi kullanıyor.
Evet kuzende de bekletti beni bilsem almazdık parasına yazık oldu. Avrupada hiç böyle değildi onda da dlc başlamıyordu fakat en azından ekranı yüklüyordu.

İçinde Türk kelimesi geçen hiçbir markanın hiçbir hizmetini kullanmayın derim. Turkcell, Türk Telekom, TurkNet... liste böyle uzayıp gider. Globalde 1 saat olan deneme süresini TR'de 30 dakika ama olsun abi Türküz biz işte başka ülkede yaşayamayız.
Evet anlamadım bende avrupada 60 dakika türkiye'de 30. Hatta bi ekstra katayım avrupada beleş üyelikte 2080 süper veriyorlar türkiye de premium alıyorsun 2060 veriyor. Avrupadan alsam üyeliği 4080 kullanıcaktık.

Evet, rezil bir firma kendilerini bir halt sanıyorlar aldıkları 3 kuruş maaş, o da bir işe yaramıyor.

Bu mesajınızı gereksiz buldum. Bu firmalar olmasa internet kullanabileceğinizi mi sanıyorsunuz?

Kendi bilgisayarımdan gireyim dedim Cyberpunk 2077 vardı Allah'ım 2 saate DLC'yi aktif etti çık gir yaptım şimdi de size dediğim olay yaşanıyor çevreyi yükleyemiyor 100 Mbps'var şurada kaldı 5 dakika sonra açılıyor etraf yüklenmiyor.
1712691471682.webp

Yaklaşık 4 ay kadar önce 1060 veriyordu. Hatta Baldurs Gate'e de vermişti de gelen tepkilerden güç bela değiştirmişlerdi. 2060 vermişse yine iyi. Bonkör davranmışlar.

Fakat bu olay Game+ özelinde. Vpn kullanarak Avrupa'ya bağlanırsanız daha iyi sonuç alırsınız.

Bırak güncel oyunu, World Of Tanks'ı bile 60 fps oynamak için ayar düşürmek zorunda kaldığımda yetti diyip bırakmıştım.