Ciddi arada fiyat farkı var. GeForce NOW TR'de 3'te 1'i fiyatına satılıyor Avrupa fiyatlarının ayrıca 4000 serisi kart veren üyelik TR'de yok. En azından aradaki fiyat farkı azaltılıp TR GeForce NOW zamlanmalı ve ufak ve RTX olmayan oyunlarda minimum vereceği kartın 2060 diğer oyunlarda 2080 ve 3080 Ti falan olması gerekli.

Türkiye sunucuları açılmadan ve Turkcell ile birlikte çalışmalarından önce kat kat daha iyiydi.

Son düzenleyen: Moderatör:
2080+SSD olsa veya işlemci ağırlıklı oyunlarda 1060+SSD'ye bile tamamım(ihtiyaç olmadığı için) ama HDD'li bir setup hiçbir şart altında kabul edilebilir değil. Aile evine gidince ultrabooktan oynamak için 3 aylık üyelik almıştım yemin ediyorum 2 gün kullanmaya çalıştım 3. gün sanırım Rimworld'dü 20 dakika yükleme ekranı ile karşılaşınca pes ettim. Böyle bir hizmet kalitesizliği ve iletişimsizlik cidden olamaz. Sponsor oldukları yayıncılara bu sıkıntıları söyleyince de kem küm ediyorlar.

2080+SSD olsa veya işlemci ağırlıklı oyunlarda 1060+SSD'ye bile tamamım(ihtiyaç olmadığı için) ama HDD'li bir setup hiçbir şart altında kabul edilebilir değil. Aile evine gidince Ultrabook'tan oynamak için 3 aylık üyelik almıştım yemin ediyorum 2 gün kullanmaya çalıştım 3. gün sanırım RimWorld'dü 20 dakika yükleme ekranı ile karşılaşınca pes ettim. Böyle bir hizmet kalitesizliği ve iletişimsizlik cidden olamaz. Sponsor oldukları yayıncılara bu sıkıntıları söyleyince de kem küm ediyorlar.

Rezillik başka bir şey değil HDD nedir?

Son düzenleyen: Moderatör: