Neden ki? Biz daha geçen gün bir konferansa katıldık ve ortalamanın sınavlara katkı yüzdelerini gösterdiler, ortalama aşırı önemli olmuyor yani. Sınav puanına ortalamanın 0.6 ile çarpılmış puanı ekleniyor. Yani 100 ortalaması olan birisi maksimum 60 puan öne geçiyor. Tabii 1 puan bile önemli ama sınavdaki sorular daha da önemli.
Öncelikle beni ne kadar ciddiye almalısınız onu konuşalım, aptal aptal AYT Matematik'te dikkat hatası yapmışım ne yazık ki, ona rağmen 8.1K ham sıralama yaptım. OBP yüzünden de 8.7K.
8.1'den 8.7'ye düşmek aşırı da büyük bir kayıp değil yani, tabi eğer bölüm en üst sıralarda insan istemiyorsa. Kendim için konuşuyorum tabi mesleklere göre çok değişiyor. Arkadaşımın kuzeni pilotajı 1 kişiyle kaçırmıştı.
8.1'den 8.7'ye düşmek aşırı da büyük bir kayıp değil yani, tabi eğer bölüm en üst sıralarda insan istemiyorsa. Kendim için konuşuyorum tabi mesleklere göre çok değişiyor. Arkadaşımın kuzeni pilotajı 1 kişiyle kaçırmıştı.
Benim OBP şu anlık 82 civarlarında (3 sınıfın ortalaması olarak), 12.sınıfta şu anki halimle devam edersem 90lara rahat çıkabilme ihtimalim var. Bekleyip göreceğiz artık .