2007-2012 iOS sürümleri tasarım açısından övülmeyi fazlasıyla hak ediyor. Herkesin aşina olduğu o 2000'lerin 3 boyutlu logolar ve arayüz tasarımının çok başarılı bir örneği. Skeomorfizm'in belki de en güzel durduğu yer. Yansımalar, fotorealistik uygulamalar, yansımalar, genel olarak daha dolu hissettiren bir görüntü... Hmm... Yansımalardan bahsetmiş miydim?

ImparatorOS en stabil sistem tartışmasız. Sonuna kadar debloat edilmiş tüm gereksiz özelliklerden arınmış güç tüketimi düşük, performansı yüksek stabil bir ROM.

Öveceğim iki yazılım var.

1- Final Cut Pro
2- Logic Pro

-Övme modu açılmıştır.-

Adobe üyeliğimden vazgeçip de radikal bir kararla Final Cut Pro ve Logic Pro kullanmaya karar verdiğimde yeniden bir yazılıma alışma sürecine gireceğim için biraz gergindim. Video işleri yapan birisi olarak Final Cut Pro işlerimi öyle kolaylaştırdı ki ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Logic Pro ise özellikle ses editlediğim zaman Adobe Audition'da manuel olarak yaptığım en zahmetli işlemleri birkaç tıkla halletmemi sağladı.

-Övme modu kapanmıştır.-

Hocam Adobe uygulamaları kadar ayrıntılı mıdır?

Hort. OxygenOS çok akıcı, henüz kullanma şansım maalesef olmadı ama bir gün o OnePlus 12'yi deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör: