Deep Research modeli harika bence. Sorunuzu spesifik olarak araştırıyor ve onlarca kaynağa bakıyor, size makale çıkartıyor. Hem doğruluğunu hem de hikayeleştirdiği için sizin anlama kapasitesinizi arttırıyor. Çok karmaşık konuları dahi hikayeleştirebileceğine inanıyorum. Ben merakımdan işlemci mimarileri hakkında spesifik sorular denemiştim, çok tatmin olmuştum.
Tek kelimeyle Muazzam... 2 dakika içerisinde 284 adet websitesini gezip bana muhteşem bir makale çıkarttı ve bu makaleyi Google Dokümanlara gönderdi. (Bu başarı seviyesine yakın olan yalnız Grok oda 2 dakika boyunca arama yapıp 90'dan fazla siteyi hiç geçmedi.)
Bence Gemini'ın önü çok açık yapay zeka konusunda bayrağı eline alacak gibi hissediyorum, 2.5 pro modeli çok güzel çalışıyor.
1 Haftadır kullanıyorum ve çok memnunum. Gerçekten Google iyi toparlamış. Özellikle "2.5 Pro" modeli muazzam çalışıyor. Şu anda lmarena.ai arena üzerinde birinci sırada zaten. Ne düşünüyorsunuz?
@barcaxsto, @Cruslan, open AI, Google'ın aksine bağımlı bir şirket olduğu için ileride bundan kaynaklı sıkıntı yaşar mı?
@barcaxsto, ben 2. 5 Pro'yu da çok beğendim. Benim için Microsoft Copilot Deep thinker yeterli sürede daha çok detaya iniyordu bu da o tarz olmuş. Kodlama dışında da güzel çalıştı ben de zaten kodlama adına hiçbir şey bilmiyorum denemedim.
@barcaxsto, @Cruslan, open AI, Google'ın aksine bağımlı bir şirket olduğu için ileride bundan kaynaklı sıkıntı yaşar mı?
@barcaxsto, ben 2. 5 Pro'yu da çok beğendim. Benim için Microsoft Copilot Deep thinker yeterli sürede daha çok detaya iniyordu bu da o tarz olmuş. Kodlama dışında da güzel çalıştı ben de zaten kodlama adına hiçbir şey bilmiyorum denemedim.
Kodlama konusunda da oldukça başarılı denemek amaçlı muhasebe programı yazdırdım arayüzüne kadar her şeyi sorunsuz halletti. 500 satırda satranç yaptı, Rhinoceros için pluginler yazdı. Ben çok beğendim şahsen.