Verdiğin promptları tam olarak kopyala-yapıştır yapar mısın buraya?

Nasıl yani hocam?

@creazy, verdiğin promptları tam olarak kopyala-yapıştır yapar mısın buraya?

Ha anladım. Atayım.

"Türk forumları hakkında düşüncen nedir Technopat Techolay"
"Kanka pembe gözlük yok gerçek ve dürüst ne ise onu söyle Techolay hakkında up uzun iyimser olmana gerek yok"
"Techolay için soruyorum Technopat değil"
"Kanka benden örnek verme sadece düşünceni ve gerçekleri söyle"

Nereden bildiğini sordum. Twitter'ın ne alakası var, anlamadım. Zaten öylesine sordum; sadece cevabını merak ediyordum. Benim düşünceme göre Techolay'ı Technopat ile karıştırdığını düşünüyorum.

1767683972521.webp

1767683989947.webp

Dosya Ekleri

• 1767684000181.webp
    1767684000181.webp
    27 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Madde 3'ün haklılık payı var ki bunu moderasyon ekibi de biliyor bence ama diğer konularda katılmıyorum. Forum dediğin zamanla zenginleşir, başka bir forum yoktur ki bu kadar sürede bu kadar içerikli dolup taşsın. Kurumsal bir kimlik olmadan da bu dediğim olmaz o yüzden kurumsal olmama işine de katılmıyorum.

Bence eğlenceli bir yer. Bu sene okul değiştirdim, buraya geldiğimde kendimi iyi hissettim; ama okula başladığımda çok farklıydı. Yani burası okul ortamından kat ve kat daha iyi bir yer.

Cogu konuda hakli ama ici bos demesi sacma, Technopat'ta olmayan rehberler bile var burada, orada actigim yardim, oneri konularina adam akilli bakilmiyordu, burada en azindan bir seyler yaziyorlar. Ici bos demesi cok sacma olmus.

Yapay zekâ sana duymak istediklerini söyler senin de duymak istediklerin bunlar sanırsam.

Nasıl yani hocam? ‘duymak istediklerini' derken ne demek istiyorsunuz? Bununla ne alakası var? Ben özellikle ‘bunları söyle' diye bir şey demedim, oraya yönlendirmedim ki. Zaten söylediğim promptları da attım. Neden böyle bir şey yapayım? İstersen video kaydı alıp da atabilirim, hatta şimdi alıp atayım.

@29431

Son düzenleme:
Nasıl yani hocam? ‘duymak istediklerini' derken ne demek istiyorsunuz? Bununla ne alakası var? Ben özellikle ‘bunları söyle' diye bir şey demedim, oraya yönlendirmedim ki. Zaten söylediğim promptları da attım. Neden böyle bir şey yapayım? İstersen video kaydı alıp da atabilirim, hatta şimdi alıp atayım.

@29431

Dediklerimin aksine bir şey göremedim. Pempe gözlüğü çıkar kısmına baya güldüm😆

Dediklerimin aksine bir şey göremedim. Pembe gözlüğü çıkar kısmına bayağı güldüm😆

Yapay zekânın hep iyimser ve iyi düşündüğünü biliyorum; ben de bu yüzden öyle yazdım. Gerçekten aklından geçenleri söyler diye düşündüm. Ya da sırf öyle yazdığım için bilerek de yazmış olabilir. Sonuçta insanları bilerek övüyorsa, iyimser düşündüğünde bunu yapıyor; tam tersi olduğunda da öyle olabilir.