Iyzico ve Parolapara kampanyasını duyup sitelerinden klavye aldım 5 Mayıs tarihinde ve aynı gün içinde Aras Kargo ile kargolandı. Ben de sonraki gün kargo kodunu yazdım Aras Kargo'nun sitesine girdim ama böyle bir gönderi yok tarzında uyarı verdi. Bu olaydan sonra Gençer Gaming'in sitesi üzerinden canlı desteğe yazdım (6 Mayıs) ve hiçbir cevap alamadım, almayı bırakın mesaja bakmadılar bile. Yarın tekrardan kontrol ederim diye bir şey yapmadım. Sonraki gün yani 7 Mayıs'ta aynı sorun olunca hem WhatsApp üzerinden hem de yine siteleri üzerinden ulaşmak istedim fakat aynı şekilde mesajlara bakmadılar bile. En son olarak bugün yaklaşık 2 saat önce Aras Kargoyu aradım ve adıma kargo var mı diye sordurdum, adıma ve numarama ait hiçbir kargo yok dediler.
Onu duyunca bu sefer siparişi iptal etmek için ve yaşananları anlatmak için Gençer Gaming müşteri hizmetlerini aramak istedim, çok meşgul olacaklar ki 42 dakika boyunca bekledim ve yine telefonlara çıkan olmadı. Şu anda yine arıyorum ve ulaşamıyorum, güncel olarak 16 dakika oldu.
Yani bu durumda ne yapmam lazım bilmiyorum, hiçbir şekilde ulaşamıyorum, derdimi anlatamıyorum. Yardımcı olur musunuz, ne yapmak lazım bu durumda?