S10 değilde ben halen S6 Edge döneminde kaldım ya. Ne telefondu zamanında.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
OnePlus 12.
@Louis Antoine kirpilma gibi bir durumu yok acikcasi. S24 Ultra ayni yongaya sahip.
Bataryasinin daha buyuk olmasi ve hizli sarja sahip olmasi da Vivo'yu bu turda kazandiriyor. Hoparlor ve mikrofonu hissedilir sekilde daha zayif.
Arayuzu ise su anda arka planda en cok uygulama acik tutabilen arayuz ve One UI kadar bloatware barindirmiyor. One UI kadar stabil calisiyor mu emin degilim sadece.
Rakipleri arasindaki tek IP69 sertifikasina sahip olan cihaz oldugu notunu da duseyim. Bence onemli degil ama eksikten cok fazlasi var.
Vivo'nun stok kamera yazilimini bayagi gelistirmesi uzerine ciddi rekabetci oldular kamerada. Samsung ve Apple'in inatla kullanmadiklari 1" sensorle de birlesince ortaya saglam bir kamera cikmis.
Ustelik A35'in ana kamerasi boyutunda genis aciya ve S24'un ana kamerasindan buyuk telefoto sensorune de sahip. Iki konuda da Samsung'dan onde su an.
Butun bunlarla birlikte yanilmiyorsam cihaz Cin surumu ile sinirli kaldi. Bu sebepten Vivo X100 Pro'yu da kiyaslamaya almak mumkun. Bunda Dimensity 9300 var ve kesinlikle 8 Gen 3'ten basarili. Lakin panel kalitesi ve kamera paketi de Ultra varyantindan zayif. Bu sebepten X100 Pro en iyi cihaz yarisina giremiyor.
Bataryasinin daha buyuk olmasi ve hizli sarja sahip olmasi da Vivo'yu bu turda kazandiriyor. Hoparlor ve mikrofonu hissedilir sekilde daha zayif.
Arayuzu ise su anda arka planda en cok uygulama acik tutabilen arayuz ve One UI kadar bloatware barindirmiyor. One UI kadar stabil calisiyor mu emin degilim sadece.
Rakipleri arasindaki tek IP69 sertifikasina sahip olan cihaz oldugu notunu da duseyim. Bence onemli degil ama eksikten cok fazlasi var.
Vivo'nun stok kamera yazilimini bayagi gelistirmesi uzerine ciddi rekabetci oldular kamerada. Samsung ve Apple'in inatla kullanmadiklari 1" sensorle de birlesince ortaya saglam bir kamera cikmis.
Ustelik A35'in ana kamerasi boyutunda genis aciya ve S24'un ana kamerasindan buyuk telefoto sensorune de sahip. Iki konuda da Samsung'dan onde su an.
Butun bunlarla birlikte yanilmiyorsam cihaz Cin surumu ile sinirli kaldi. Bu sebepten Vivo X100 Pro'yu da kiyaslamaya almak mumkun. Bunda Dimensity 9300 var ve kesinlikle 8 Gen 3'ten basarili. Lakin panel kalitesi ve kamera paketi de Ultra varyantindan zayif. Bu sebepten X100 Pro en iyi cihaz yarisina giremiyor.
Louis Antoine
Uzman
Çok doğru. Akıcılık olarak S24 Ultra ve Oneplus 12 Android kanadındaki en iyi cihazlar şu anda. İşlemcisi her ne kadar daha üstün olsa da akıcılık sağlanamadı diğer 2 cihaz kadar. Ekran olarak da asla bir S24 Ultra olamıyor. Genel olarak ''üstün kameralı cihaz'' olarak pazarlanıyor yurt dışında. Fakat kamera olarak da her yönden çok çok üstün olamıyor dediğiniz gibi. Birçok şeyi yapmaya çalışıyor fakat tam paket bir cihaz olmaktan biraz daha uzakta. Gelişime çok açık oldukları da bâriz.@Louis Antoine kirpilma gibi bir durumu yok acikcasi. S24 Ultra ayni yongaya sahip.
Aeronight
Üstün
Bu zamana kadar Samsung'un hem üst hem orta segment telefonlarını kullandım. Hep bir sorun çıktı cihazlarda. Huawei de kullandım, beğenmedim. Uzun olmasa da kuzenimin iPhone 15 Pro'suna baktım. Tıkır tıkır çalışıyor. Benim cevabım iPhone 15 Pro Max.
- Makaleler
- 1
Vivo V29 çıkardığından beri hoparlör ve yazılımından linç yiyor, fahiş fiyatını da unutmayalım.Ekran olarak da asla bir S24 Ultra olamıyor. Genel olarak ''üstün kameralı cihaz'' olarak pazarlanıyor yurt dışında. Fakat kamera olarak da her yönden çok çok üstün olamıyor dediğiniz gibi. Birçok şeyi yapmaya çalışıyor fakat tam paket bir cihaz olmaktan biraz daha uzakta. Gelişime çok açık oldukları da bâriz.
Louis Antoine
Uzman
Güncel olarak da 9300 gibi bir işlemciyle özellikle akıcılıkta hâlâ sorunlar yaşamaları da bunun göstergelerinden biri.Vivo V29 çıkardığından beri hoparlör ve yazılımından linç yiyor, fahiş fiyatını da unutmayalım.
Yeni konular
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-