@Louis Antoine Samsung'un urunleri kadar dengeli degiller kesinlikle. BBK bizim ulkeyi sallamiyor zaten, fiyatlandirma da berbat o sebepten.

OnePlus ile Vivo'nun arayuzleri ColorOS tabanli, akicilikta farklari yok. OnePlus'in son cihazlari termal basarim acisindan yerlerde. Ayni yongayla S23 Ultra'nin 8W cektigi testte OnePlus 11, 12-13W degerlerini zorluyor ve asiri isidan basarisiz oluyordu.
Kamera paketi rekabetcilikten cok uzak, OP 12'ye kadar olan amiral cihazlari elle rahatlikla kirilabiliyor.
En tepe ozellikleri basip 900 dolardan satiliyorlar. (Cogu rakibi 1100-1200 dolar) Kesinlikle bir bit yenigi var ve buna ragmen satislari Oppo, Vivo ve Realme gibi kardes firmalarindan dusuk.
OnePlus artik olu bir firma benim gozumde.

OP 12 ise fena degil ama S24 Ultra, Vivo X100 Ultra, Magic 6 Pro ve Pixel 8 Pro (islemci haric) gibi cok daha iyi rakipleri var.

Güncel olarak da 9300 gibi bir işlemciyle özellikle akıcılıkta hâlâ sorunlar yaşamaları da bunun göstergelerinden biri.
Vivo'nun ürünleri vasat, macera aramaya gerek yok.
Samsung-Apple-Honor üçlüsüne mecbur kaldık, gerçi bu sene satışa çıkan Honor cihazların termal başarımı iyi değildi pek.
Belki Oneplus da düşünülebilir ama distribütör sorunu var.

@Louis Antoine Samsung'un urunleri kadar dengeli degiller kesinlikle. BBK bizim ulkeyi sallamiyor zaten, fiyatlandirma da berbat o sebepten.

OnePlus ile Vivo'nun arayuzleri ColorOS tabanli, akicilikta farklari yok. OnePlus'in son cihazlari termal basarim acisindan yerlerde. Ayni yongayla S23 Ultra'nin 8W cektigi testte OnePlus 11, 12-13W degerlerini zorluyor ve asiri isidan basarisiz oluyordu.
Kamera paketi rekabetcilikten cok uzak, OP 12'ye kadar olan amiral cihazlari elle rahatlikla kirilabiliyor.
En tepe ozellikleri basip 900 dolardan satiliyorlar. (Cogu rakibi 1100-1200 dolar) Kesinlikle bir bit yenigi var ve buna ragmen satislari Oppp, Vivo ve Realme gibi kardes firmalarindan dusuk.
OnePlus artik olu bir firma benim gozumde.

OP 12 ise fena degil ama S24 Ultra, Vivo X100 Ultra, Magic 6 Pro ve Pixel 8 Pro (islemci haric) gibi cok daha iyi rakipleri var.
Açıkçası OnePlus 12'yi denediğimde yaklaşık olarak cihazım olan S24 Ultra'ya yakın bir akıcılık hissettim. Bu konuda yine de gayet iyi olduklarını düşünüyorum fakat geri kalanında haklısınız. Akıcılık olarak ben her ne kadar sevsem de cihaz olarak diğer özelliklerde çok geride diğer amiral gemilerine göre.

Vivo'nun ürünleri vasat, macera aramaya gerek yok.
Samsung-Apple-Honor üçlüsüne mecbur kaldık, gerçi bu sene satışa çıkan Honor cihazların termal başarımı iyi değildi pek.
Belki Oneplus da düşünülebilir ama distribütör sorunu var.
Genel olarak doğrudur. Ben zaten cihaz aramıyorum şu anda. S24 Ultra kullanıyorum ve insanların genel olarak amiral gemileri hakkındaki görüşlerini merak ediyorum.

Bütçe sorun değilse ve daha eski bir cihaz olmasına rağmen hala Android kanadında A17 Pro ile yarışabilen bir CPU olmadığı için tabii ki de 15 Pro Max.

Kimse ne derse desin yok Apple yok Samsung yok Xiaomi falan filan hepsi iyiler ancak en iyisi burada.

Sony Xperia ve Google Pixel varken en iyisi bunlar.

Sony en iyi sensörleri, en iyi kamerayı, en sağlam kasayı ve yazılımsal açıdan en büyük özgürlüğü verir.

Google ise Sony gibi en performanslı kameraları, en stabil yazılımı, kompakt tasarımı, yüksek performansı, verimliliği ve sağlam malzeme sunar.