Genshin Impact'te ilerleme sıfırlandı

Mltcsvr

Çalışkan
Oyunu Play Store'dan yüklemiştim önceden, sonra ya silip ya da bir yöntemle Galaxy Store'a geçirmiştim. Oyunu Galaxy Store'a bağladıktan sonra girmiştim her şey normaldi. Yaklaşık 1-1,5 aydır da oyuna girmiyordum. 800 mb'lık oyun içi indirme gelmiş indirdim sonra da girdim. Normalde baya ilerlemiştim oyunda. Ama şimdi ne haritada açtığım yerler ne açtığım karakterler ne de yaptığım görevler var. Hepsi silinmiş. Oyun hesabıma bağlıydı. Ne yapabilirim ilerlememin gelmesi için?

Screenshot_20241118_212153_Genshin Impact.webp

Screenshot_20241118_212143_Genshin Impact.webp

Oyunu Play Store'dan yüklemiştim önceden, sonra ya silip ya da bir yöntemle Galaxy Store'a geçirmiştim. Oyunu Galaxy Store'a bağladıktan sonra girmiştim her şey normaldi. Yaklaşık 1-1, 5 aydır da oyuna girmiyordum. 800 MB'lık oyun içi indirme gelmiş indirdim sonra da girdim. Normalde bayağı ilerlemiştim oyunda. Ama şimdi ne haritada açtığım yerler ne açtığım karakterler ne de yaptığım görevler var. Hepsi silinmiş. Oyun hesabıma bağlıydı. Ne yapabilirim ilerlememin gelmesi için?

Eki Görüntüle 99858

Eki Görüntüle 99860

Hesabının aynı olduğuna emin misin? Hoyoverse hesabın ile girmiş olabilirsin eski hesabına.

Hoyo hesabı açmadan maille girilebiliyor. Sunucuları denedin mi her sunucuda farklı hesap işliyor.
Avrupa'da kullanıyordum hesabı zaten. Şu an da Avrupa'dan giriyorum.

Hayır.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt