Çözüldü Gentoo, systemd benzeri bir ekran geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cargo

Uzman
Yer
/mnt
Gentoo kurulumu yaptım. Fstab yüzünden hata verip root şifresi istiyordu öyle erişebiliyordum. Sonra Fstab düzenledikten sonra systemd ekranı benzer bir ekranda kalıyor (Tty ekranına girebiliyorum) SDDM kurulu ama gelmiyor.

Çözüm
Ben işaretlemedim modlar yaptı sanırım sadasasfasdasd.

Hocam açıncada biraz kurcaladıkdan sonra kwim çöktü diye hata veriyor. Baştan kurcam KDE'yı sanırım

Sorun şundanmış:
emerge --ask x11-misc/sddm paketini kurduktan sonra ayarları yaptım. Sonra sisteme entegre olsun diye emerge --ask kde-plasma/sddm-kcm kurunca systemctl disable, enable yapmam gerekiyormuş. Şu an sıkıntısız çalışıyor.
O zaman son sözü söyleyelim. Birçok şey denediğimizden hangisinin çözüm olduğu konusunda net bir şey söyleyemiyorum. Bence SDDM'yi veya kendini daha önceden video grubuna eklemeyi unuttun, biz de onu ekleyince açabildin. SDDM, X ile çalıştığından açılmadı, KDE ise Wayland olduğu için açıldı. Kafana göre içinden gelen bir mesajı çözüm olarak seçersin veya kendi son mesajını.

Ben işaretlemedim modlar yaptı sanırım sadasasfasdasd.

Hocam açıncada biraz kurcaladıkdan sonra kwim çöktü diye hata veriyor. Baştan kurcam KDE'yı sanırım

Sorun şundanmış:
emerge --ask x11-misc/sddm paketini kurduktan sonra ayarları yaptım. Sonra sisteme entegre olsun diye emerge --ask kde-plasma/sddm-kcm kurunca systemctl disable, enable yapmam gerekiyormuş. Şu an sıkıntısız çalışıyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…