Gerçek Hayat RPG Oyunu Oynamak İster misiniz?

Eskiden benlikmiş öyleyse hocam, artık dersler ve iş yüzünden ufak ufak bilgisayardan ayrılmak durumunda kalıyorum. Her şeye yetişemiyorum. :(
Bende içimdeki geekliği öldüreli uzun zaman oldu hocam :) Yaşantı beni hayal gücünden mahrum bıraktı. Artık frp oynamayı kafam almıyor, benimseyemiyor ve keyif almıyorum.

Selçuk Üniversitesi FRP Topluluğu kurucularındandım. Fakat FRP artık eskisi gibi revaçta olan bir şey değil. Hatta Türkiye'de hakettiği değeri hiç görmedi. Geçmiş yıllarda FRP Kafe açmak istiyordum ama maddi durumum yoktu. Şu an maddi durumum var fakat bana zarar getireceğini biliyorum. Wintermoor Tactics Club oynayabilirsin. FRP açlığını giderebilir. Türkçe alt yazı desteği de var.

İhsan Yeniçeri var. Ben de onu takip ederken gördüm. Oyun kafe sayısı çok az gerçekten. FRP kafe tek başına zor olsa da kutu oyunları ile ayakta kalmak mümkün olabilir. Tabi şu ekonomide herhangi bir hobi gerçekten 10 kat daha zor. İnsanların daha başka dertleri oluyor. Yine de tutkunuz varsa bence bu toplulukları takip edin. Bir ucundan tutabilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt