Gloxinium

Becerikli
Merhabalar. Türk Anime sitelerinin genel kalitesini beğenmediğim için yabancı bir sayfadan anime izlemek istiyorum. Minimum hataya sahip, kullanımı kolay ve ücretsiz olan gerçek zamanlı çeviri uygulaması var mı bildiğiniz?

Son düzenleme:
TRAnimeizle ve Animecix denedin mi? Genelde Animecix yapay zeka ile çeviriyor. Çeviri grupları varsa tercih edilebilir. TRAnimeizle ise çevirmen kullanıyor diye biliyorum. Tabii çevirmenler yapay zekadan destek alıyor olabilirler.

TRAnimeizle ve Animecix denedin mi? Genelde Animecix yapay zeka ile çeviriyor. Çeviri grupları varsa tercih edilebilir. TRAnimeizle ise çevirmen kullanıyor diye biliyorum. Tabii çevirmenler yapay zekadan destek alıyor olabilirler.
Kanka genel olarak Türk anime sitelerinin playerlerini beğenmiyorum, çok fazla kasıyorlar ve 1080P desteği yok çoğunda

TRAnimeizle oynatıcısı çok takılmıyor. Atıyorum durdur ve başlat yaparsan saçmalıyor. Bu tarz durumlarda da tam ekrandan çık, gir yapınca düzeliyor. Animecix oynatıcısı daha iyi, gerçi onların da çeviri tarafında kusursuz değiller. Eğer translate iyi gelmezse TRAnimeizle deneyebilirsin. Eski veya bitmiş serilerde Animecix çeviri iyiyse çok daha rahat oluyor.

TRAnimeizle oynatıcısı çok takılmıyor. Atıyorum durdur ve başlat yaparsan saçmalıyor. Bu tarz durumlarda da tam ekrandan çık, gir yapınca düzeliyor. Animecix oynatıcısı daha iyi, gerçi onların da çeviri tarafında kusursuz değiller. Eğer translate iyi gelmezse TRAnimeizle deneyebilirsin. Eski veya bitmiş serilerde Animecix çeviri iyiyse çok daha rahat oluyor.
Kanka iyi diyorsunda 1080P izlemek istiyorum ben, türk anime sitelerinin hiç biri bana 1080P bir görüntü sunamıyor

O konuda haklısın, oynatıcılarda 1080P yazsa da kalitesi 720P gibi. Ben Edge video iyileştirme ayarı izlediğimden pek rahatsız etmiyor. Kabaca böyle gözüküyor.

2025-05-07_21-36.webp

2025-05-07_21-38.webp

2025-05-07_21-38_1.webp

Bazı videolarda titreme veya kötü görüntü oluşturabiliyor. Ama alışınca ve videolar kötü çekilmediyse bu ayar olmadan video izleyince hep bulanık bir şey izliyorsunuz gibi oluyor. YT'da video desteği varsa AV1 ayarını tercih ediyorum. Yani genel olarak video vb. izleme işlerini Edge üzerinden yapmanızı önerebilirim.

2025-05-07_21-43_1.webp

Kısaca video kaydını AV1 ile aldılarsa seçenek AV1 de çalıştırıyor. AV1 ile alınmadıysa VP9 ile çalıştırıyor. AV1 daha iyi kalite sağlıyor.

2025-05-07_21-43.webp

Kapalı:

2025-05-07_21-41.webp

Açık:

Yazıları bir tık bozabiliyor veya netleştirirken hafif yukarı vb. kaymış gibi gösteriyor. Ama alışınca çoğu zaman rahatsız etmiyor. Keskinleştirme gibi bir şey.

2025-05-07_21-41_1.webp