25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Getir'den hamburger sipariş verdim fakat 30 dakikadır yola bile çıkmadı, sadece kurye var gözüküyor. Destek ile konuştuğumda yoğunluk var falan dedi sohbeti kapattı. Biraz daha bekleyeceğim sonrasında ne yapabilirim?

1-2 gün önce su sipariş verdiğimde aynısı olmuştu, kimse gelmemişti. Siparişi iptal ettiğimde ücret iadesi yapılmamıştı.

Öncelikle sipariş iptale düştüğünde ücret iadesi yapılır. 1-2 gün diyorsun daha, gelir iade, sabret.

Şu anki siparişin için de fazla sabırsız davranıyorsun. Sipariş veren sadece siz değilsiniz ki, bekleyin biraz. Gelir.

30 dakika beklemek zor mu geldi hocam çok mu acıktın.
İnsanlar her zaman sabırlı olamaz. Bu kuralı unuttunuz mu?
Getir'den hamburger sipariş verdim fakat 30 dakikadır yola bile çıkmadı, sadece kurye var gözüküyor. Destek ile konuştuğumda yoğunluk var falan dedi sohbeti kapattı. Biraz daha bekleyeceğim sonrasında ne yapabilirim?

1-2 gün önce su sipariş verdiğimde aynısı olmuştu, kimse gelmemişti. Siparişi iptal ettiğimde ücret iadesi yapılmamıştı.
Diğer arkadaşların dediği gibi yapmaya çalışın.

30 dakika beklemek zor mu geldi hocam çok mu acıktın.
iade konusundada Caner arkadaş doğru diyor.
Sorun 30 dakika beklemem degil, tahmini teslimat süresinin değişmemesi ve önceden bu sorunu yaşayıp siparişimin gelmemesinden dolayı. Sipariş gelmedi zaten, evde makarna yapıp yedim. İade talebi oluşturdum.

Bu arada başlığı ben böyle yazmadım, sorun 30 dakikadır sipariş gelmemesi değil siparişin yola çıkmamasıydı.