Getir'den hamburger sipariş verdim fakat 30 dakikadır yola bile çıkmadı, sadece kurye var gözüküyor. Destek ile konuştuğumda yoğunluk var falan dedi sohbeti kapattı. Biraz daha bekleyeceğim sonrasında ne yapabilirim?
1-2 gün önce su sipariş verdiğimde aynısı olmuştu, kimse gelmemişti. Siparişi iptal ettiğimde ücret iadesi yapılmamıştı.
Canlı desteğe bağlanıp dava açacağınızı falan söyleyin ve kızgın bir tonda olun. Aynısını Migros Yemek ile yaşamıştım. Ertesi gün bu dediğim taktiği yaptım anında para iadesini başlattılar.
Trendyol, getir gibi yerlerden sipariş verirken aklınızda olsun.
Eğer ürün size gelirse kapıda reddetmeyin, bunun yerine ürünü alın ve evde iade başlatın. Şu an beklemekten başka çare yok gibi.
Getir'den hamburger sipariş verdim fakat 30 dakikadır yola bile çıkmadı, sadece kurye var gözüküyor. Destek ile konuştuğumda yoğunluk var falan dedi sohbeti kapattı. Biraz daha bekleyeceğim sonrasında ne yapabilirim?
1-2 gün önce su sipariş verdiğimde aynısı olmuştu, kimse gelmemişti. Siparişi iptal ettiğimde ücret iadesi yapılmamıştı.
Sorun 30 dakika beklemem degil, tahmini teslimat süresinin değişmemesi ve önceden bu sorunu yaşayıp siparişimin gelmemesinden dolayı. Sipariş gelmedi zaten, evde makarna yapıp yedim. İade talebi oluşturdum.
Bu arada başlığı ben böyle yazmadım, sorun 30 dakikadır sipariş gelmemesi değil siparişin yola çıkmamasıydı.