GetirYemek'te bugüne özel ''8MART'' koduyla 80 TL'lik sepete 50 TL indirim uygulanıyor, her restoranda geçerli. Afiyet olsun.
Detaylar
Kim cevapladı?Kapasiteyi bilmiyorum hocam ama kullanabilirsin, dene.Belli bir sayı var mı yoksa herkes kullanabiliyor mu?
Ali De Niro
Üstün
Fırsat bilgilendirmesi için teşekkürler hocam. Vatanın sizin gibi evlatlara ihtiyacı var.
Akşama doğru sipariş verebilirim. O yüzden sormuştum. Teşekkürler yine de. Sayende Getir indirimlerinden haberdar oluyorum. Normalde gelen bildirimleri ya da ana sayfadaki yazıları okumuyorum. O yüzden de haberim olmuyor.Kapasiteyi bilmiyorum hocam ama kullanabilirsin, dene.
O zamana kadar tükenebilir hocam ya, genelde belli bir limit koyuyorlar kullanım olarak.
Caner hocam sayesinde ucuza karnımız doyuyor. Hakkı ödenmez.Akşama doğru sipariş verebilirim. O yüzden sormuştum. Teşekkürler yine de. Sayende Getir indirimlerinden haberdar oluyorum. Normalde gelen bildirimleri ya da ana sayfadaki yazıları okumuyorum. O yüzden de haberim olmuyor.
Afiyet olsun hocamCaner hocam sayesinde ucuza karnımız doyuyor. Hakkı ödenmez.
Lahmacun sipariş ettim.GetirYemek'te bugüne özel ''8MART'' koduyla 80 TL'lik sepete 50 TL indirim uygulanıyor, her restoranda geçerli. Afiyet olsun.
Eki Görüntüle 25244
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-