Temelde aynı da hızda çok fark ediyor belki kaynak tüketiminde de eder diye konu açtım.Reklam engelleyiciler temelde aynı.
Filtre listelerini okuyup ona göre çalışmaları.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Ocak 2024
- Makaleler
- 20
İkisi farklı amaçta eklentiler. Origin reklam engellemek için kullanılan bir eklenti, Badger ise daha çok gizlilik odaklı, reklam engelleme konusunda bir iddiası yok.Privacy Badger ile Origin arasında kaynak tüketimi farkı var mı?
Doğru söylüyor olabilirsiniz, test etme gereği duymadım ancak alışkanlıktan diyelimPrivacy Badger gereksiz bir eklenti.
![]()
Firefox 86 Introduces Total Cookie Protection – Mozilla Security Blog
Total Cookie Protection is a major anti-tracking advance in Firefox that confines cookies to the site where they were created.blog.mozilla.org
![]()
Detecting Privacy Badger’s Canvas FP detection
Hello readers! As promised in previous blog post, today I’ll write (a bit more technically) about third party JS security, but from a different angle. Privacy Badger Privacy Badger is a priva…adtechmadness.wordpress.com
Reklam engelleme için Origin yeterli olur.Gizlilik için değil reklam engelleme için bakıyorum. Kaynak tüketimi açısından hangisini önerirsiniz? Hız konusunda ikisi de başarılı.
uBlock Origin piyasanın en iyisidir. Filtreler yetersiz kalırsa dilediğiniz filtreyi ekleyebilirsiniz.
DogancanYr
Başarılı
Ayrıca gizlilik için de uBlock Origin yeterli oluyor. Reklam engelleyiciden daha fazlası. 
Tamamdır.@5707, o zaman hiç heyecana falan gerek yok. Direkt uBlock Origin kurun geçin.
En son Vivaldi denerken yerleşik engelleyicisinin filtre sıkıntısı vardı ki şuan da o da iyi. Çoğu güzel engelliyor. Microsoft Edge yerleşik bile engelleyebiliyor.uBlock Origin piyasanın en iyisidir. Filtreler yetersiz kalırsa dilediğiniz filtreyi ekleyebilirsiniz.
Hiçbir tarayıcının yerleşik engelleyicileri uBO ile aşık atamaz. MV3 güncellemesinden dolayı uBO kullanabilmek için insanlar tarayıcılarını değiştiriyorlar. Ben de değiştim.Tamamdır.
En son Vivaldi denerken yerleşik engelleyicisinin filtre sıkıntısı vardı ki şuan da o da iyi. Çoğu güzel engelliyor. Microsoft Edge yerleşik bile engelleyebiliyor.
Atamıyorlar ama gerekmiyor. Zaten lite güzel çalışıyor bence değişmeye gerek yok. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun? Google daha tam anlamıyla geçilmiyor diye tam bastırmıyor olabilir reklam engelleyicilere pek bilmiyorum.Hiçbir tarayıcının yerleşik engelleyicileri uBO ile aşık atamaz. MV3 güncellemesinden dolayı uBO kullanabilmek için insanlar tarayıcılarını değiştiriyorlar. Ben de değiştim.
- Makaleler
- 3
Verilerin kime gittiği önemli değil de uBlock kullanacağım. Bozacının şahidi şıracı. Mozilla hala Ghostery öneriyor.Şöyle yorumlar var. Doğru olduğunu varsayarsak eleniyor. AdGuard fil ile yarışır Geriye uBO kalıyor. Zaten FF kullanıyormuşsunuz.
uBO uygun filtrelerle kullanıldığında Privacy Badger gereksiz oluyor, hatta uBO ile çakışabiliyor.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
-
-
-
-