Privacy Badger ile Origin arasında kaynak tüketimi farkı var mı?
İkisi farklı amaçta eklentiler. Origin reklam engellemek için kullanılan bir eklenti, Badger ise daha çok gizlilik odaklı, reklam engelleme konusunda bir iddiası yok.

Privacy Badger gereksiz bir eklenti.

Doğru söylüyor olabilirsiniz, test etme gereği duymadım ancak alışkanlıktan diyelim :)

Gizlilik için değil reklam engelleme için bakıyorum. Kaynak tüketimi açısından hangisini önerirsiniz? Hız konusunda ikisi de başarılı.
Reklam engelleme için Origin yeterli olur.

@5707, o zaman hiç heyecana falan gerek yok. Direkt uBlock Origin kurun geçin.
Tamamdır.
uBlock Origin piyasanın en iyisidir. Filtreler yetersiz kalırsa dilediğiniz filtreyi ekleyebilirsiniz.
En son Vivaldi denerken yerleşik engelleyicisinin filtre sıkıntısı vardı ki şuan da o da iyi. Çoğu güzel engelliyor. Microsoft Edge yerleşik bile engelleyebiliyor.

Tamamdır.

En son Vivaldi denerken yerleşik engelleyicisinin filtre sıkıntısı vardı ki şuan da o da iyi. Çoğu güzel engelliyor. Microsoft Edge yerleşik bile engelleyebiliyor.
Hiçbir tarayıcının yerleşik engelleyicileri uBO ile aşık atamaz. MV3 güncellemesinden dolayı uBO kullanabilmek için insanlar tarayıcılarını değiştiriyorlar. Ben de değiştim.

Hiçbir tarayıcının yerleşik engelleyicileri uBO ile aşık atamaz. MV3 güncellemesinden dolayı uBO kullanabilmek için insanlar tarayıcılarını değiştiriyorlar. Ben de değiştim.
Atamıyorlar ama gerekmiyor. Zaten lite güzel çalışıyor bence değişmeye gerek yok. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun? Google daha tam anlamıyla geçilmiyor diye tam bastırmıyor olabilir reklam engelleyicilere pek bilmiyorum.

Şöyle yorumlar var. Doğru olduğunu varsayarsak eleniyor. AdGuard fil ile yarışır Geriye uBO kalıyor. Zaten FF kullanıyormuşsunuz.
uBO uygun filtrelerle kullanıldığında Privacy Badger gereksiz oluyor, hatta uBO ile çakışabiliyor.
Verilerin kime gittiği önemli değil de uBlock kullanacağım. Bozacının şahidi şıracı. Mozilla hala Ghostery öneriyor.