gustavo

Üstün
Makaleler
4
Yer
Türkiye
En ufak siteyi bile yasaklayan devlet, maalesef gıda güvenliğine gelince yasakçılıkta sınıfta kalıyor. Muzsuz muzlu gofret mi, içinde portakal olmayan portakal suyu mu, ne arasan var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Halın sağlığını düşünen yok. Herkes cebini düşünüyor. Yani dava dosyalarım yavaş yavaş kapandığı için çok bir şey yazamıyorum ama şu ülke vatandaşlığından çıktığım gün avazım çıktığı kadar bağıracağım.

Youtube'da Gıda Dedektifi siye bir kanal var. Gönderilerini okudukça ülkede para ile ne yolsuzluklar döndüğünü görüyorum. Keşke Osmanlı veya Selçuklu'daki gibi bir adalet sistemi olsa. Torpilin sökmediği. Devlet başkanının bile karışamadığı. Hükümlerinin caydırıcı olduğu bir adalet.

Kurumsal dediğimiz marketlerin raflarında öyle ürünler var ki bu ülkenin sağlık bakanlığı ne iş yapıyor bilmiyorum. Okullar kapanmadan BİM'den arkadaşımla BİM'den hamburger aldık. İçindeki maddeler paketin yarısını geçmiş, içindeki etin bile et olduğundan şüpheliyim. A101'de "Bahçeden çilek" Diye bir marka var. Paketin dışından çilek fışkırıyor fakat içinde çilek yok. Bir sürü kodlu maddeler var resmen kimyasal su. Daha kötüsü çocuklarım büyüme ve fiziksel aktivitelerine zarar verir yazmasına rağmen bu ürün o markette satılıyor. Bütün çocuklarda ucuz diye onları alıp içiyor.

Halın sağlığını düşünen yok. Herkes cebini düşünüyor. Yani dava dosyalarım yavaş yavaş kapandığı için çok bir şey yazamıyorum ama şu ülke vatandaşlığından çıktığım gün avazım çıktığı kadar bağıracağım.

Usta senin ne kadar dava dosyan olabilir ki hatta 30 sicil kaydi olan adam elini kolunu sallayarak gezerken sen tutuklanirsan bayağı bir epik olur. Giderken ozel asci veya çocuk olarak beni de goturur musun?