Mirzayev_XEON
Yetkin
GIF atmak istiyorum ama Giphy yüzünden meşhur GIF'ler yok. Bence Tenor kullanılmalı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ama insan korkuyor. GIF mi atıyoruz yoksa re-pack mi ediyoruz?
İsteğe bağlı nasıl olacak? İsteyen Giphy, isteyen Tenor mu kullanacak?
Ayrıca Tenor sunucuda daha fazla yüke sebep olur. Techolay sunucuları kötüyken daha çok kötü olur. 2 GIF atayım dedim site yavaşladı olayına geliriz. 2 kere disslike olsa 2. kez disslike atacağım.GIF atmak istiyorum ama Giphy yüzünden meşhur GIF'ler yok. Bence Tenor kullanılmalı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Sunuculara yük bindirdiği yok. Arada 1 saniyelik donmalar oluyor sadece.İsteğe bağlı nasıl olacak? İsteyen Giphy, isteyen Tenor mu kullanacak?
Ayrıca Tenor sunucuda daha fazla yüke sebep olur. Techolay sunucuları kötüyken daha çok kötü olur. 2 GIF atayım dedim site yavaşladı olayına geliriz. 2 kere disslike olsa 2. kez disslike atacağım.
GIFler sunucuya etki etmiyor mu?Sunuculara yük bindirdiği yok. Arada 1 saniyelik donmalar oluyor sadece.
Teşekkürler.XenForo bunu destekliyor. GIPHY desteği var, API kodunu da kendim eklemiştim zaten. XenForo'nun desteklememesinin yanı sıra bunun desteğini kazandıran tek bir eklenti bile yok. Onlarca öneri varken buna da özel para ayrılmayacağından tartışmayı bırakabilirsiniz zira mümkün değil.
Konu dışına çıkıyor biraz ama mobilde Microsoft SwiftKey kullanabilirsiniz tenor kullanıyor. Gboard giphydiye biliyorum. Galaxy zaten kullanmıyor bomboş klavye.