Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Görüntü kirliliğinden başka bir şey değil bence. 10 tane kişinin mesaj yazdığı sayfayı okurken sürekli solda hareket edip dönen GIFlere mi bakacağım yoksa konuyu mu okuyacağım? Umarım gelmez.
GIF eklenmesi görüntü anlamında fena olmayabilir ama site yüklenmesini yavaşlatacaktır bana göre ayrıca sürekli hareketli görüntü kirliliği yapar herkes kullanacaktır sonuçta.
GIF konusuna cevap verildi başka bir konuda, önerilerde aratıp bulabilirsin.Hem sayımız çok yüksek olmadığından hem de yenilik adına denenebilir bence tabii başta belirli kişilere sonra da X mesajı geçmiş kişilere verilerek yük azaltılabilir.
Sunucuyu yorar o yuzden eklenmez diye dusunuyorum.
Ne GIF'miş arkadaş...
GIF eklenmesi görüntü anlamında fena olmayabilir ama site yüklenmesini yavaşlatacaktır bana göre ayrıca sürekli hareketli görüntü kirliliği yapar herkes kullanacaktır sonuçta.
GIF için harici bir siteye link verilebilir. GIF'leri devre dışı bırakmak isteyen kullanıcılar için seçenekte eklenebilir.
Bende dahil yıllardır GIF eklenmesini bekleyen bir kitle var.
Kesinlikle katılıyorum. Bir şey okurken çok dikkat dağıtıcı bir şey GIF. Gereksiz de.Görüntü kirliliğinden başka bir şey değil bence. 10 tane kişinin mesaj yazdığı sayfayı okurken sürekli solda hareket edip dönen GIFlere mi bakacağım yoksa konuyu mu okuyacağım? Umarım gelmez.
Aslında sonradan düşündüm de muhtemelen bu özelliği açma/kapama seçeneği olacaktır.Kesinlikle katılıyorum. Bir şey okurken çok dikkat dağıtıcı bir şey GIF. Gereksiz de.
Gerekli görmediğim bir özellik ama isteyen çok kişi olduğu için gelmeli. Açma-kapama seçeneği olsun yeter.Bende dahil yıllardır GIF eklenmesini bekleyen bir kitle var.![]()