Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Teknik olarak güncellenir evet ama tavsiye etmiyorum zira bazı stabilite sorunları yaşamanız mümkün. Ne bileyim en basitinden işlemci/RAM uyumsuzluklarına yol açabilir. Size önerim önce F32 sürümünü kurup sonra F66 sürümüne geçmeniz olur.
Teknik olarak güncellenir evet ama tavsiye etmiyorum zira bazı stabilite sorunları yaşamanız mümkün. Ne bileyim en basitinden işlemci/RAM uyumsuzluklarına yol açabilir. Size önerim önce F32 sürümünü kurup sonra F66 sürümüne geçmeniz olur.
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Güncellenir hocam. Yanında küçük harf olanlar beta da olanlardır onları indirmeyiniz (F6e) gibi... Bazı sorunlar olabilir sürümde.Gigabyte B450M S2H (Rev. 1.x) anakart F50 sürümünden direkt olarak F66 sürümüne güncellenir mi?
Direkt bir uyarı yok haklısınız ancak eski bir sürüm olan F40'tan yola çıkacak olursak güvenli yol olarak bir ara sürüm önerilmiş. Bu son sürüm olan F66 için de geçerli. Reddit kullanıcı yorumları da bu teoriyi destekler nitelikte.Güncelleyebilirsiniz hocam, firma tek tek güncelleyin diye uyarı yapmamış. Yanına harf olan sürümler beta sürümü. İndirebilirsiniz ne olur orası muamma.
Xbox 360E
Üstün
Direkt bir uyarı yok haklısınız ancak eski bir sürüm olan F40'tan yola çıkacak olursak güvenli yol olarak bir ara sürüm önerilmiş. Bu son sürüm olan F66 için de geçerli. Reddit kullanıcı yorumları da bu teoriyi destekler nitelikte.
Eki Görüntüle 197051
Eğer F50 ile güncellerken dediği adımları yaptıysa gerek yok. Yani, F40'den F50'ye çıktıysa gerek yok. Yapmadıysa F32-F40-F50-F66 şekilde güncelleme yapması gerekli.
Bu sistemi hazır olarak aldım. Geldiğinde F50 sürümü yüklüydü, ben hiç güncelleme yapmadım. O yüzden bahsettiğiniz işlemi bilmiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Yani şu an F32, F40, F50 ve F66 olarak dört güncelleme mi yapmalıyım?Eğer F50 ile güncellerken dediği adımları yaptıysa gerek yok. Yani, F40'den F50'ye çıktıysa gerek yok. Yapmadıysa F32-F40-F50-F66 şekilde güncelleme yapması gerekli.
Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox 360E
Üstün
F50 direkt geldi ise fabrika yapmıştır onları. Siz direkt F66 güncelleyebilirsiniz.Bu sistemi hazır olarak aldım. Geldiğinde F50 sürümü yüklüydü, ben hiç güncelleme yapmadım. O yüzden bahsettiğiniz işlemi bilmiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Yani şu an F32, F40, F50 ve F66 olarak dört güncelleme mi yapmalıyım?
Teşekkür ederimF50 direkt geldi ise fabrika yapmıştır onları. Siz direkt F66 güncelleyebilirsiniz.