Detaylar
Kim cevapladı?B550M DS3H (Rev. 1.7) - Teknik Özellikler | Anakart GIGABYTE
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.
B550M DS3H (Rev. 1.5) - Tanıtım | Anakart GIGABYTE
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.
İlk link 1.7, ikincisi 1.5.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 50
1.5 olmadigi surece hepsi ayni. B550M-DS3H'nin tek farkli revizyonu 1.5 olan.
www.technopat.net
B550M DS3H, artık bilinen B550M DS3H değil! Rev 1.5 sürümü sonrası değişiklikler
Evet, ne yazık ki Akakçe'nin zirvesinde oturan B550M DS3H model anakartımıza... Rev1.5 sürümü ile korkunç bir darbe indirildi. Gelin bir önceki sürüme kadar aynı olan anakartımıza Rev1.5 ile birlikte ne olduğunu görelim. M.2 Slotu Öncelikle 1. değişikliğimiz olan M.2 slotumuzun artık vidalı...
witicieen
Yetkin
1.5 olmadigi surece hepsi ayni. B550M-DS3H'nin tek farkli revizyonu 1.5 olan.
B550M DS3H, artık bilinen B550M DS3H değil! Rev 1.5 sürümü sonrası değişiklikler
Evet, ne yazık ki Akakçe'nin zirvesinde oturan B550M DS3H model anakartımıza... Rev1.5 sürümü ile korkunç bir darbe indirildi. Gelin bir önceki sürüme kadar aynı olan anakartımıza Rev1.5 ile birlikte ne olduğunu görelim. M.2 Slotu Öncelikle 1. değişikliğimiz olan M.2 slotumuzun artık vidalı...www.technopat.net
![]()
B550M DS3H (Rev. 1.7) - Teknik Özellikler | Anakart GIGABYTE
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.www.gigabyte.com.tr
![]()
B550M DS3H (Rev. 1.5) - Tanıtım | Anakart GIGABYTE
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.www.gigabyte.com.tr
Ilk link 1.7, ikincisi 1.5
Ben dün İtopya'dan 1.7 versiyonunu satın aldım. 1.4 kullanıyordum. Ancak 2 sinin arasında ki farkı karşılaştırdım 1.7 daha üst versiyon olarak gördüm. BIOS flash tuşu ayrıca atılan sitelerdeki çoğu resimdekilerden daha farklı anakart modelim. 5 besleme var iken 6 besleme koyulmuş.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-