Gigabyte B650M S2H Rev 1.3 anakartın BIOS ayarları nasıl olmalı?

Arkadaşın B650M S2H nasıl ohm direnç değerleri atamış oto, benim ohm direnç değerlerini hatırlıyorsunuz. Sinir oldum şuan. @Ayhan Dönmez

Müsait olsam yazıcamda İzmir'de sağlık testindeyim, Ayhan hoca müsaitse yardımcı olur.
@Ayhan Dönmez

Müsait olsam yazıcamda İzmir'de sağlık testindeyim, Ayhan hoca müsaitse yardımcı olur.
@Ayhan Dönmez
Sorun yok hocam, gecmis olsun. Bütün gün evde duracagim zaten malum haftaici iş varken pek vakit ayıramıyorum. Duzeltene kadar dediklerinizi denerim pc açık bekliyor.

SS atamıyorum hiçbir şekilde kusura bakma server gidik

Tek tek yazacağım o yüzden değişmen gerekenleri öyle değişip hemen teste al

timinglerden trcd ve trp- 37 37 yerine 38 38 yapılacak.

twtrs 4 yerine 6 yapılacak

trtp 12 yerine 14 yapılacak.

twrrd 2 yerine 4 yapılacak.

@SunseTTime Nitro 1-2-1 yerine 1-3-1 yapılacak. soc 1.28 kalacak trefi 50k kalacak

vdd 1.55 yapılacak vddq 1.45 vddio 1.4 olacak. fclk 2133'ten 2066 yapılacak. vddg değerleri 1000 mv yerine 1050mv yapılacak.

vddp 1.0 yerine 1.1 yapılacak. sonrasında save & exit yapıp teste alınacak. @SunseTTime

Vddg dediğin yukarıda görselde okla gösterdiğim iki deger mi 1050mv yapılacak?

Bir diger soru 2133 yerine 2066 dedin fakat 2067 var onu mu yapacağım?

Eki Görüntüle 198226

Vddg dediğin yukarıda görselde okla gösterdiğim iki deger mi 1050mv yapılacak?

Bir diger soru 2133 yerine 2066 dedin fakat 2067 var onu mu yapacağım?
evet serverler gidik karşılıklarını uygula sen dediğim şekilde

tekrar teste al hata verecek mi ona göre konuşuruz

evet serverler gidik karşılıklarını uygula sen dediğim şekilde

tekrar teste al hata verecek mi ona göre konuşuruz

Tamamdir dediklerini yine ileteyim de yanlış ilerleme olmasın. Testi başlattım haber ederim.

NOT: Ben de kendi çapımda ince ayar yapıyorum sanıyordum, ne meşakkatli bir işmiş bu böyle. Umarım son denemelerdir de normal oyun testi aşamasına geçebiliriz.

Bakalım bir hata almazsan ona göre bakıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…