Valla ikinize güveniyorum kendi bilgim olsa bu riski almazdım. Ya hakkkk!
Sen merak etme @LH44 elinde hazır bekliyor tornavida bir şey olmaz :D

clear cmos tuş yok mu senin anakartta, gigabyte ya arka portlara koyuyor ya da anakartın direkt üzerine koyuyor bazen.

Asıl ASUS'ta yok tuş, TUF X870E-Plus modelinde 20k'lık kartta bile tuş yok, tuş olmasının tek şartı rog olması, isterse a620 rog olsun :D

clear cmos tuş yok mu senin anakartta, gigabyte ya arka portlara koyuyor ya da anakartın direkt üzerine koyuyor bazen.
Screenshot_20251102_004916_Chrome.webp
🥲

Az siyah ekranda bekledi sonra normal açıldı.
Stabillikten emin olana kadar bekleyecek siyah ekranda, Zen SS at sen a2-b2 dimmlerini, sonrasında testmem1 kere başlat hata verirse restart at pc'ye, sonra training bekle, sonrasında programı açınca settings kısmından 1usmus seçip test başlatacaksın 1.5 saat edecek.

@SunseTTime Şu anda ihtiyacım olan tek şey a2-b2 dimm içeren ZenTimings SS'i :D testmem5 link atmıştım onu 1 kere başlatacaksın hata vereceğinden pc res çekeceksin, bir daha hata mata vermez. Sonra test programını açınca settings kısmından 1usmus seçeceksin, hwinfo sensörler yanda açık kalacak ram ve cpu sıcaklıkları ss atarsın.

windows defender az ugraştırdı bunda virüs algılıyor da hallettim yeniden indirip;

zentimings_lastone.webp

@Ayhan Dönmez a2 b2 de var görsellerde

NOT: Saved exit demeden özet değişiklik foto aldım. İleride gerekirse tek tek aramayalım diye. :D

Dosya Ekleri

• b2.webp
    b2.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 31