Bunlar 8000 MHz klavye ve mouse uygun mu? Kaç tane port olmalı hocam? Aynı kalitede biraz daha iyisi var mı? Daha yüksek fiyatla?

5 port az mı?

8KHz işlemci üstünde yük oluşturur daha çok. Şu bir işlemciniz yoksa önermem. 5 port bence az. Kulaklık, klavye, mouse ve gamepad takıyorum zaten 4'ü doluyor. Tabii ön taraf da var ama ben kablosuz ekipmanların şarj kablosunu da takılı tutmayı seviyorum.

8KHz işlemci üstünde yük oluşturur daha çok. Şu bir işlemciniz yoksa önermem. 5 port bence az. Kulaklık, klavye, mouse ve gamepad takıyorum zaten 4'ü doluyor. Tabii ön taraf da var ama ben kablosuz ekipmanların şarj kablosunu da takılı tutmayı seviyorum.
Ben, kulaklık, fare, klavye takacağım. Yeter sanki. Sorun şu portlar 8khz için yeterli mi? 9800x3D var. Yani veri yolu yeterli mi? @Grey

Ben, kulaklık, fare, klavye takacağım. Yeter sanki. Sorun şu portlar 8KHz için yeterli mi? 9800X3D var. Yani veri yolu yeterli mi? @Grey

9800X3D işlemci ile birlikte kullanmaktayım yeterli mi diye sorusunada son derecede yeterli.
youtube.com/watch?v=__huW9ewrKE&t=531s&pp=ygUUYjg1MG0gZm9yY2UgZ2lnYWJ5dGU%3D

Alınır, bende var şu an kullanmaktayım; gayet stabil ve şık.
Soğutma vs iyi mi hocam? Hayırlı olsun. İkide bir anakart almak istemiyorum.

9800X3D işlemci ile birlikte kullanmaktayım yeterli mi diye sorusunada son derecede yeterli.
youtube.com/watch?v=__huW9ewrKE&t=531s&pp=ygUUYjg1MG0gZm9yY2UgZ2lnYWJ5dGU%3D
Sağ olun hocam. Alacağım inşallah.