Detaylar
Kim cevapladı?Alınır.
demjr
Becerikli
Alınır hocam.Bu anakartı önerdi hocalarım. Kullanan var mı, stabil mi? Allah nasip ederse bugün alacağım.
SHERLOCKED
Başarılı
Üzmez ama 5 tane USB portu olduğunu unutmayın.
Bunlar 8000 MHz klavye ve mouse uygun mu? Kaç tane port olmalı hocam? Aynı kalitede biraz daha iyisi var mı? Daha yüksek fiyatla?
5 port az mı?
SHERLOCKED
Başarılı
Bunlar 8000 MHz klavye ve mouse uygun mu? Kaç tane port olmalı hocam? Aynı kalitede biraz daha iyisi var mı? Daha yüksek fiyatla?
5 port az mı?
8KHz işlemci üstünde yük oluşturur daha çok. Şu bir işlemciniz yoksa önermem. 5 port bence az. Kulaklık, klavye, mouse ve gamepad takıyorum zaten 4'ü doluyor. Tabii ön taraf da var ama ben kablosuz ekipmanların şarj kablosunu da takılı tutmayı seviyorum.
Ben, kulaklık, fare, klavye takacağım. Yeter sanki. Sorun şu portlar 8khz için yeterli mi? 9800x3D var. Yani veri yolu yeterli mi? @Grey8KHz işlemci üstünde yük oluşturur daha çok. Şu bir işlemciniz yoksa önermem. 5 port bence az. Kulaklık, klavye, mouse ve gamepad takıyorum zaten 4'ü doluyor. Tabii ön taraf da var ama ben kablosuz ekipmanların şarj kablosunu da takılı tutmayı seviyorum.
RedBuLL
Uzman
Ben, kulaklık, fare, klavye takacağım. Yeter sanki. Sorun şu portlar 8KHz için yeterli mi? 9800X3D var. Yani veri yolu yeterli mi? @Grey
9800X3D işlemci ile birlikte kullanmaktayım yeterli mi diye sorusunada son derecede yeterli.
youtube.com/watch?v=__huW9ewrKE&t=531s&pp=ygUUYjg1MG0gZm9yY2UgZ2lnYWJ5dGU%3D
Soğutma vs iyi mi hocam? Hayırlı olsun. İkide bir anakart almak istemiyorum.Alınır, bende var şu an kullanmaktayım; gayet stabil ve şık.
Sağ olun hocam. Alacağım inşallah.9800X3D işlemci ile birlikte kullanmaktayım yeterli mi diye sorusunada son derecede yeterli.
youtube.com/watch?v=__huW9ewrKE&t=531s&pp=ygUUYjg1MG0gZm9yY2UgZ2lnYWJ5dGU%3D