Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Kargaburunla hafiften düzeltilir.
demjr
Becerikli
Hocam, uçlu kalem ile düzelttim ve şu an kablo takabiliyorum. Bir sıkıntı çıkar mı?
Anakartım Gigabyte B850M Force.
@Akif hocam, iğne derken 4 tane yan yana iğneli kısım var. 4. İğne yamuldu bendr uçlu kalem ile dğzeltip kabloyu taktım. Sizce bir sorun oluşur mu?
@Ayhan Dönmez hocam, bir bilginiz var mı bu konu hakkında.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Hocam, uçlu kalem ile düzelttim ve şu an kablo takabiliyorum. Bir sıkıntı çıkar mı?
Anakartım Gigabyte B850M Force.
@Akif hocam, iğne derken 4 tane yan yana iğneli kısım var. 4. İğne yamuldu bendr uçlu kalem ile dğzeltip kabloyu taktım. Sizce bir sorun oluşur mu?
@Ayhan Dönmez hocam, bir bilginiz var mı bu konu hakkında.
Var, sorun olmaz. Neyle düzelttiğinin önemi yok, düzeltip kabloyu takmışsın nihayetinde. Kafandan silip at, böyle bir olay hiç yaşanmadı.
demjr
Becerikli
Hocam, teşekkür ederim. Umarım kablo elimde yanmaz.Var, sorun olmaz. Neyle düzelttiğinin önemi yok, düzeltip kabloyu takmışsın nihayetinde. Kafandan silip at, böyle bir olay hiç yaşanmadı.
- Makaleler
- 1
Fan nedir ki bende 19 tane USB 3.0 pinleri yamuldu cımbızla kan ter ve küfürler eşliğinde düzelttim. Fark etmesem kısa devre olup anakart çöp olacaktı. Hala tarihin tozlu sayfalarına göndermedik bu portu.
demjr
Becerikli
Hocam, sözde bilgisayarcı fan hub'ın pwm kontrol kablosunu takmadığı için uçak motoru gibi ses geliyordu onu düzelttim. Fanların vidalarını takmamış, düzelttim. Kafayı yiyeceğim vallahi ya.Benim de çok yamuldu, tırnağınla da düzeltirsin. Bunlar olağan şeyler, kafaya takılacak bir durum yok. Pin kopmadıkça sorun yok. @demjr
Şu an dediğiniz gibi pini düzelttim ve on numara çalışıyor.
Gerçekten diyecek söz bulamıyorum şu bilgisayarcıya.
Çalışıyorsa sorun yok.
- Makaleler
- 1
Hocam, sözde bilgisayarcı fan hub'ın pwm kontrol kablosunu takmadığı için uçak motoru gibi ses geliyordu onu düzelttim. Fanların vidalarını takmamış, düzelttim. Kafayı yiyeceğim vallahi ya.
Şu an dediğiniz gibi pini düzelttim ve on numara çalışıyor.
Gerçekten diyecek söz bulamıyorum şu bilgisayarcıya.
PC'ci Hector Bey'e benziyor muydu?