PC'ci Hector Bey'e benziyor muydu?

Hocam, inanmazsınız bel ki ama ikisi benziyor. Şu an acayip sinirlendim. Kusura bakmayın Pc Hector Bey sinirim size değil.

Sinirim kaybolan vaktime, aktif Ram soğutmama ve sözde bilgisayarcılara.

Hocam, adama Ram'lerin üstüne fan koymak istediğimi söylediğimde bana deli ve takıntılı muamelesi yaptı. Gerçekten çok zoruma gitti. Ben sadece aktif soğutmam olsun istiyordum.

Hocam, inanmazsınız bel ki ama ikisi benziyor. Şu an acayip sinirlendim. Kusura bakmayın Pc Hector Bey sinirim size değil.

Sinirim kaybolan vaktime, aktif Ram soğutmama ve sözde bilgisayarcılara.

Hocam, adama Ram'lerin üstüne fan koymak istediğimi söylediğimde bana deli ve takıntılı muamelesi yaptı. Gerçekten çok zoruma gitti. Ben sadece aktif soğutmam olsun istiyordum.

Bu fotoğrafı göstert kendisine, başka türlü mantığı anlamaz.

1781780518086.webp

@demjr Paranla rezil olmak için PC'ciler birebir, yapacak bir şey yok. En azından topladıkları PC çalışıyor, emeğe saygı. :)

Bu fotoğrafı göstert kendisine, başka türlü mantığı anlamaz.

Eki Görüntüle 258302

@demjr Paranla rezil olmak için PC'ciler birebir, yapacak bir şey yok. En azından topladıkları PC çalışıyor, emeğe saygı. :)
Bu fotoğrafı göstersem beni dükkandan kovardı deli diye. Ben anlamıyorum kendisi custom sıvı soğutma yapan bir kişi ama Ram'lerin ğzerine fan koymak istiyorum diye demediğibi bırakmadı.

Bu fotoğrafı göstersem beni dükkandan kovardı deli diye. Ben anlamıyorum kendisi custom sıvı soğutma yapan bir kişi ama Ram'lerin ğzerine fan koymak istiyorum diye demediğibi bırakmadı.
Hocam, sıvı soğutma havayı dışarıdan değil içeriden çekiyor...

Çok sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:

Hocam, sıvı soğutma havayı dışarıdan değil içeriden çekiyor...

Çok sıkıntı olur mu?

Ben dışarıdan serin havayı çekmesi taraftarıyım da Tower kasa deneyimim yok. Mesh kasada benim de egzoz görevi görüyor, yani havayı içerden çekip kasa dışına tahliye ediyor. Akvaryumda Intake olması, dışarıdan havayı çekmesi işlemci adına daha iyi sonuç veriyor ama aman aman bir fark olur mu dersen bence dert edeceğin kadar değil. En azından fan düzeni doğru ayarlansın kasada.

Kasada içeriye doğru üfleyen fan yok hocam. Bu sıvı soğutmayı kendim değiştirmeye kalksam sıkıntı yaşarım muhtemelen.

O zaman kasa kapağı hep açık kalacak sende, o şekilde boşta ve yükte kıyas et daha doğrusu. Sağlıklı değil Intake fan olmadan, hatta kullanılmamalı yani. Uzun vade sorun çıkabilir, VRM'ler de ısınacaktır akabinde. Force zaten VRM sıcak çalışıyor.