Bu kasada sıvı soğutma desteği üst panelde mi var sadece, yoksa sağ yan panelde mi var?

Kasanın içini bana geniş açıdan atsan yönlendireceğim aslında.
Hocam, soğutucuyu sağ panele montajladım ben.

Bu kasada sıvı soğutma desteği üst panelde mi var sadece, yoksa sağ yan panelde mi var?

Kasanın içini bana geniş açıdan atsan yönlendireceğim aslında.
Sağ panele 420mm sıvı soğutma koydum.

Hocam, soğutucuyu sağ panele montajladım ben.

Sağ panele 420mm sıvı soğutma koydum.

Şimdi sağ panele 420 koyduysan onun fanları dışarı üflemesin, dışarıdan içeriye havayı çeksin. Yani fanlar ters çevrilecek. Kasanın altındaki fanlarda içeri hava üflesin. Kasanın tepesindeki fanlar egzoz olacak.

Şimdi sağ panele 420 koyduysan onun fanları dışarı üflemesin, dışarıdan içeriye havayı çeksin. Yani fanlar ters çevrilecek. Kasanın altındaki fanlarda içeri hava üflesin. Kasanın tepesindeki fanlar egzoz olacak.
Hocam, adam sabahtan beridir diyor radyötörü soğutmak için havayı içeriden alıp dışarı üfleyecek.

Teşekkürler hocam.

Hocam, fanları radyötörün önüne mi koyacağız? Radyötör arkada, fanlar radyötörün önünde değil mi?

Yoksa sadece fanlarını ters mi çevireceğiz?

Hocam, adam sabahtan beridir diyor radyötörü soğutmak için havayı içeriden alıp dışarı üfleyecek.

Teşekkürler hocam.

Hocam, fanları radyötörün önüne mi koyacağız? Radyötör arkada fanlar radyötörün önünde değil mi?

Yoksa sadece fanlarını ters mi çevireceğiz?

Önünde ya da arkasında fark etmez, önüne koysan daha mantıklı olur. Fanlar sağ yan panelden ters çevrilecek, dışarıdan içeriye hava çekecek. Kasanın en altındaki fanlar içeri üfleyecek, kasanın en tepesindeki fanlar da dışarı egzoz atacak. Bu kadar. Yanlış ayarlatma.

Sağ yan panelde 420 soğutma taktıysan fanlar radyatörün önünde olacak, dışarıdan içeriye hava çekecek. Fanları ona göre takın, ters olmasın. Dışarı üflemeyecek. @demjr

Önünde ya da arkasında fark etmez, önüne koysan daha mantıklı olur. Fanlar sağ yan panelden ters çevrilecek, dışarıdan içeriye hava çekecek. Kasanın en altındaki fanlar içeri üfleyecek, kasanın en tepesindeki fanlar da dışarı egzoz atacak. Bu kadar. Yanlış ayarlatma.

Sağ yan panelde 420 soğutma taktıysan fanlar radyatörün önünde olacak, dışarıdan içeriye hava çekecek. Fanları ona göre takın, ters olmasın. Dışarı üflemeyecek. @demjr
Hocam, biraz çirkin gözükecek ama yapacak bir şey yok.

Hocam, biraz çirkin gözükecek ama yapacak bir şey yok.

Bu işin doğrusu bu, yapılacak bir şey yok. Reverse fan alman lazımdı öteki türlü, Arctic P14 Reverse varsa, Pro versiyonu.

En iyi sonucu böyle alırsın, diğer türlü kasanın içine hava almayacak hiçbir fan vs. Saçma sapan bir şey olur.

Çirkin gözükmemesi için ne yapılabilir hocam?

Bu işin doğrusu bu, yapılacak bir şey yok. Reverse fan alman lazımdı öteki türlü, Arctic P14 Reverse varsa, Pro versiyonu.

En iyi sonucu böyle alırsın, diğer türlü kasanın içine hava almayacak hiçbir fan vs. Saçma sapan bir şey olur.
2 Adet Reverse fan var hocam ama her türlü radyötörün önündr olacağı için çirkin gözükmez mi?

Çirkin gözükmemesi için ne yapılabilir hocam?

Push-Pull yapılabilir kasada yer varsa, kasa desteğini bilmiyorum. Ölçülere bakmak lazım. P14 Reverse fan alıp radyatör boşta kalan arka kısmına monte edersin.

@demjr Şimdi olay şu, radyatörün önüne fanlar havayı içeri alacak şekilde takılacak şu anda, bunun için Reverse fan ihtiyacı yok ama kasaya bakan radyatörün arka yüzü boş kalacak. Sanırım o yüzden çirkin görünecek diyorsun. Bunun çözümü de P14 Reverse alıp 3 adet boşta kalan kısma uzun radyatör vidaları ile monte etmek olur.