lengthow

Yetkin
Selam arkadaşlar, tam 2 yıl 1 ay önce İtopya'dan Gigabyte G24F-2 modelini satın almıştım. Şuana kadar tek bir sorun yaşamadım ancak az önce oyun oynarken ara sahneden sonra bir anda görüntü gitti, garip garip kareler vs. oluşmaya başladı. İlk başta laptopun ekran kartı falan yandı sandım ama farklı bir ekran bağladığımda sorunsuz çalıştığını gördüm. Üstelik kapattıktan sonra çıkan "No Signal" gibi yazılar da bozuk. Garantisi de bitmiş olması gerekiyor. Ne yapabilirim bu durumda? Şimdiden teşekkürler. Görüntü ekliyorum.

IMG_0206.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunları diyenlerin hiçbirini şu an göremiyoruz. Kaliteli olması ve durması/görünmesi arasında dağlar kadar fark var. Asıl sorun şu, insanlar aldıkları ürünü neredeyse hiç kullanmayıp kabasıyla överek anlatması... Sadece kağıt üstünde ki verileri sunmaları, uzun kullanıma dayalı incelemeler yapmamaları. Herkes böyle yapıyor demiyorum illaki uğraşıp, internetin en ücra köşelerinden bilgiler bulup, kendi imkanlarıyla testler yapıp bizlere sunanlarda vardır. 2-3 aylık incelemeler gördüğüm için böyle bir yazı yazdım. Ek olarak cw (coil whine) olmadığı için alınır falan diyenlerde vardı. :LOL:

2 yıl sonra sonra çıkan soruna uzun kullanım incelemesi beklemek. Bu ben demiştimcilik oynayanları anlamıyorum. Bundan sonra hiçbir ürünü incelemeyelim önermeyelim sorun çıkabilir sonuçta. Bir de en pahalisini alalım ne olur ne olmaz ucuz üründe sorun çıkıyor sonuçta kahin arkadaşlar böyle buyuruyor.

2 yıl sonra sonra çıkan soruna uzun kullanım incelemesi beklemek. Bu ben demiştimcilik oynayanları anlamıyorum. Bundan sonra hiçbir ürünü incelemeyelim önermeyelim sorun çıkabilir sonuçta. Bir de en pahalisini alalım ne olur ne olmaz ucuz üründe sorun çıkıyor sonuçta kahin arkadaşlar böyle buyuruyor.
2 yıl öncesi de çok farklı değildi bu arada, olumsuz eleştirenlere direkt linçliyorlardı. Hem de sorun konusu da pek yoktu. İlk defa G24F2 ile ilgili sorun konusu gördüm, onda da siz beğenmedim emojileri yağdıracakmışsınız gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıl öncesi de çok farklı değildi bu arada, olumsuz eleştirenlere direkt linçliyorlardı. Hem de sorun konusu da pek yoktu. İlk defa G24F2 ile ilgili sorun konusu gördüm, onda da siz beğenmedim emojileri yağdıracakmışsınız gibi.

Yapılabilecek bir şey yok. Zamanında alınmaz diyenleri linçledikleri için uyaranlar gölgede kaldı. En azından 500 600 daha verip bilinen bir model almaktansa forumlarda yeni çıkan overrated bir ürünü gördüğümüz için zamanında bende almıştım. Geldiği ilk gün inceleme falan yapanlar vardı...
Büyük ihtimalle beğenmedim atıp konuyu takipten çıkıp bizi göz ardı edecek. Galiba zamanında G24F-2 önerenlerden. :)
Konuyu daha fazla mesajla doldurmaya gerek yok.

Bundan sonra hiçbir ürünü incelemeyelim önermeyelim sorun çıkabilir sonuçta. Bir de en pahalisini alalım.

Yapılacaksa da en iyi şekilde yapılmalı. Sadece kağıt üstünde ki veriler sunulmamalı. Ben konuda en pahalısını alın falan diye bir şey geçtiğini hatırlamıyorum. Senin incelemeden anladığın 2-3 aylık deneyimle kağıt üstünde ki verileri övüp alınır demekse, devam et.